Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2870 artikkelia

0:00

2023/03/13

“#Combat #Camera, eli #taistelukamerayksikkö kuvaa puolustusvoimien toimintaa kaikissa olosuhteissa. #COMCAM-kuvaajat taistelevat painopisteen joukoissa, jotta puolustusvoimat voi välittää kuvaa suoraan tapahtumien keskeltä. COMCAM on vahva #informaatio-operaatioiden kyky.

Kuvaajat ovat #media-ammattilaisia, joille annetaan monipuolinen taistelukoulutus. COMCAM-yksikkö valitsee vuosittain 6-10 kuvausammattilaista vaativaan #varusmies’koulutukseen. Palveluksen läpikäyneet sijoitetaan sodanajan COMCAM-tehtäviin.

The Combat Camera Unit documents all aspects of the Finnish Defence Forces. A COMCAM soldier films, photographs, and fights with the unit they are embedded in, so that the Defence Forces can utilize the material. COMCAM is a strong part of information warfare.

COMCAM soldiers are professionals in the media field, who receive diverse military training. Combat Camera recruits 6-10 Conscripts per year to fulfill their national service in one of the most challenging service branches. When mustered out the conscripts are placed in the reserves, with Combat Camera as their war time role.”