Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #Ukrainan #bermudankolmio #twitter #video

15.03.2023 22:56

Ei audiota saatavissa.

Lukuaika: < 1 minuutti

Ukrainassa on paikka jossa Venäjän ilmavoimien lentokoneet häviävät tutkasta

Ukraina on tunnettu monista asioista, kuten kauniista maisemistaan, rikkaasta kulttuuristaan ja ystävällisistä ihmisistään. Kuitenkin, maalla on myös maine erikoisena paikkana, jossa lentokoneet katoavat tutkasta. Tätä paikkaa kutsutaan Ukrainan bermudankolmioksi.

Ukrainan bermudankolmio sijaitsee lähellä #Bahmut’in kaupunkia. Tämä alue on tullut tunnetuksi useista raporteista, jotka kertovat Venäjän ilmavoimien lentokoneiden katoamisesta. Tämä on herättänyt paljon kysymyksiä ja spekulaatiota siitä, miksi näin tapahtuu.

On olemassa useita teorioita siitä, miksi Venäjän ilmavoimien lentokoneet katoavat Ukrainan bermudankolmiossa. Yksi suosituimmista teorioista on, että alueella on jotain erikoista magneettisuutta, joka häiritsee lentokoneiden navigointijärjestelmiä. Toiset uskovat, että alueella on maanalaista toimintaa, kuten tunneleita tai maanalaisia ​​tukikohtia, jotka häiritsevät lentokoneiden navigointijärjestelmiä.

Vaikka on olemassa monia teorioita siitä, miksi Venäjän ilmavoimien lentokoneet katoavat Ukrainan bermudankolmiossa, mikään näistä ei ole varmasti vahvistettu. Ukrainan hallitus on myös ollut melko hiljaa asiasta, eikä ole antanut virallista selitystä tapahtumille.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/16 04:11:37