Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #JuhaKorhonen ilmoitti #TokenTube:n sulkemisesta – Suomen Kansa Kiittää tästä päätöksestä #video

03.04.2023 10:16

Lukuaika: < 1 minuutti

Juha Koronen ilmoitti TokenTuben sulkemisesta. TokenTube on #videopalvelu, joka on levittänyt #Venäjän #propagandaa ja #disinformaatiota jo vuosien ajan. Tämä videopalvelu on ollut Suomen kansan keskuudessa #halveksittu sen vuoksi, että se on levittänyt #valheellisia ja #harhaanjohtavia tietoja, joiden tarkoitus on #manipuloida ihmisiä.

Suomen yhteiskunnassa on korkea arvo #tiedolle, #rehellisyydelle ja #avoimuudelle. Venäjän propagandan ja disinformaation levittäminen on täysin vastoin näitä arvoja. Siksi #TokenTuben sulkeminen on tärkeä askel kohti totuudenmukaista tiedonvälitystä ja vastuullista journalistiikkaa.

TokenTuben sulkeutuminen on myös tärkeä viesti muille #videopalveluille ja #uutissivustoille, jotka levittävät Venäjän propagandaa ja disinformaatiota. Tämä toimi osoittaa, että Suomen kansalaiset eivät hyväksy tällaista toimintaa ja että vastuullinen #tiedonvälitys on Suomessa tärkeä arvo.

Vaikka #sananvapaus on tärkeä periaate Suomen #yhteiskunnassa, on tärkeää muistaa, että sananvapaus ei tarkoita oikeutta levittää valheellista tietoa tai manipuloida ihmisiä. Vastuullinen #journalistiikka ja #totuudenmukainen #tiedonvälitys ovat avainasemassa, kun pyritään ylläpitämään vapaata ja #demokraattista yhteiskuntaa.

Toivottavasti TokenTuben sulkeminen herättää keskustelua Venäjän propagandan ja disinformaation leviämisestä ja auttaa ehkäisemään vastaavan toiminnan tulevaisuudessa. On tärkeää muistaa, että kaikilla on vastuu levittämästään tiedosta ja sen vaikutuksista. Vain rehellinen ja vastuullinen tiedonvälitys voi taata demokraattisen yhteiskunnan tulevaisuuden.

Lue myös: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/anonymous-iski-paasy-suomalaissivustolle-ollut-estettyna-yli-vuorokauden/8411572

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/16 03:19:05