Etusivu > #Suomi mainittu – #SannaMarin #palkitaan taas

2023/05/02 14:05

Lukuaika: < 1 minuutti

#SannaMarin on #palkittu #Saksa’ssa #HelmutSchmidt’in nimeä kantavalla #tulevaisuuspalkinnolla. Palkinto myönnetään kansainvälisille henkilöille, jotka ovat saavuttaneet innovatiivisia tuloksia #demokratia’n, #yhteiskunnan ja #teknologia’n saralla. Palkintolautakunnan mukaan #Marin on “uraauurtava #eurooppalainen, jolla on selvät arvot ja oma poliittinen tyyli”.

Marinin johtama #Suomi on onnistunut selviytymään #koronapandemia’sta tehokkaasti, ja #palkintolautakunta kehuu häntä siitä. Lautakunta arvostaa myös Marinin kykyä muokata uutta ja tehokasta #poliittista tyyliä ja osoittaa #särmää #Venäjä’ä vastaan. Marin on myös edistänyt #ilmastonsuojelu’a, mikä on yksi hänen poliittisista tavoitteistaan.

Palkintolautakunta uskoo, että Marinilla on valtava potentiaali tulevaisuuden varalle. Hänen tavoitteenaan on tehdä Suomesta, Euroopasta ja koko maailmasta #turvallisempi, #reilumpi ja #vihreämpi paikka asua. Tämä palkinto onkin erinomainen tunnustus hänen työlleen ja sitoutumiselleen näihin tavoitteisiin.

#Tulevaisuuspalkinto on nimetty Helmut #Schmidt’in mukaan, joka toimi Saksan #liittokansleri’na vuosina 1974-1982. #Palkinto on jaettu ensimmäisen kerran vuosi sitten, ja sen jakavat yhdessä Schmidtin nimeä kantava säätiö, The #NewInstitute -järjestö ja laatujournalismistaan tunnettu viikkolehti #DieZeit.

Palkinto on merkittävä tunnustus #innovatiivisesta ja #rohkeasta työstä, jonka tarkoituksena on edistää yhteiskunnan #kehitystä ja parantaa ihmisten #elämänlaatua.