Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2868 artikkelia

0:00

2023/05/11

Suomen pääministerin Sanna Marinin ja hänen miehensä Markus Räikkösen avioero on noussut kuumaksi puheenaiheeksi Suomessa ja ympäri maailmaa. BBC:n uutisartikkeli kertoo erosta ja sen yhteydessä myös siitä, että Marin jättää samalla myös työnsä.

Artikkelissa kerrotaan Marinin ja Räikkösen 19-vuotisen parisuhteen historiasta ja heidän yhteisestä tyttärestään. BBC on käyttänyt artikkelissa myös Marinin Instagram-tilillä julkaistua eroilmoitusta, jossa pariskunta kiittää yhteisistä vuosistaan ja heidän rakkaasta tyttärestään.

BBC:n artikkeli mainitsee myös Marinin saavutuksia poliittisella urallaan, kuten sen, että hänestä tuli vuonna 2019 maailman nuorin pääministeri. Artikkelissa mainitaan myös vuoden 2023 kevään vaalit, joissa Marin hävisi vaalit Kokoomuksen Petteri Orpolle ja Perussuomalaisten Riikka Purralle.

Lisäksi artikkelissa nostetaan esiin Marinin aiempi bilekohu, joka johti jopa huumetestin tekemiseen. Testi oli negatiivinen.

Suomen pääministerin avioero on aihe, joka kiinnostaa monia ympäri maailmaa. Se osoittaa, että vaikka poliittisella urallaan menestyvä henkilö voi näyttää ulospäin vahvalta, hänellä voi silti olla henkilökohtaisia haasteita, kuten kaikilla muillakin ihmisillä.