Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #SannaMarin osallistuu #Bilderberg’iin – Onko #Marin #liskoihminen? – #video

18.05.2023 12:18

Lukuaika: 2 minuuttia

Lissabonin kutsu saapui, ja Suomen pääministeri Sanna Marin ei voinut vastustaa houkutusta lähteä matkustamaan aurinkoiseen kaupunkiin. Tällä kertaa syy matkaan oli hieman erilainen – Marin oli kutsuttu osallistumaan salaperäiseen Bilderberg-ryhmän tapaamiseen. Mutta mitä ihmettä ovat nämä Bilderbergit, saatat kysyä?

Bilderberg-tapaamiset ovat olleet käynnissä jo vuodesta 1954 lähtien, ja ne keräävät yhteen johtavia poliitikkoja, toimittajia, tutkijoita, liikemiehiä ja muita asiantuntijoita Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta. Tarkoituksena on mahdollistaa epävirallinen ja luottamuksellinen ajatustenvaihto eri alojen vaikuttajien kesken. Vaikka tämä saattaakin kuulostaa vakavalta ja tärkeältä tapahtumalta, on siinä myös ripaus salaperäisyyttä ja mystisyyttä.

Kuvittele siis hetki: Lissabonin auringon alla, Sanna Marin saapuu Bilderberg-tapaamiseen, jossa poliitikot ja muut vaikuttajat ympäri maailmaa keskustelevat salaisissa huoneissa. Kenties he vaihtavat salakirjoituksin peitettyjä papereita tai juonittelevat maailmanvalloitusta.

Mutta ei hätää, kyseessä ei ole mikään reptiliaanien salaliitto, vaikka sanotaankin, että heidänkin joukossaan olisi läsnä. Reptiliaanit, tai liskoihmiset kuten niitä myös kutsutaan, ovat olentoja, jotka esiintyvät usein fantasiakirjallisuudessa, tieteiskirjallisuudessa, ufologiassa ja salaliittoteorioissa. Ne ovat kuin suoraan scifi-elokuvasta, shapeshiftaavia matelijoita, jotka ottavat ihmisen hahmon ja pyrkivät manipuloimaan maailman tapahtumia.

Näitä reptiliaaneja on yhdistetty Bilderberg-ryhmään, ja huhutaan jopa maailman johtajien olevan näiden matelijoiden vallassa. Jotkut salaliittoteoreetikot, kuten David Icke, ovat innokkaasti väittäneet, että reptiliaanit hallitsevat maailmaa ja vaikuttavat poliittisiin päätöksiin. Onko tässä perää vai kyseessä pelkkä mielikuvituksen tuote? Se jää jokaisen itsensä pääteltäväksi.

Takaisin Lissaboniin ja Sanna Mariniin. Vaikka matka Bilderbergien maailmaan voi kuulostaa jännittävältä ja mystiseltä, on todennäköisempää, että tapaaminen tarjoaa mahdollisuuden keskustella vakavista ja tärkeistä aiheista, kuten taloudesta, politiikasta ja tulevaisuuden haasteista. Vaikka meillä ei olekaan tarkkaa tietoa tapaamisen sisällöstä, voimme kuvitella vilkasta ajatustenvaihtoa ja korkeatasoista keskustelua.

Sunnuntaihin saakka kestävä vierailu Lissabonissa antaa Sanna Marinille mahdollisuuden tutustua kaupunkiin ja sen kulttuuriin. Ehkä hän bongaa jopa joitakin paikallisia liskoja, mutta todennäköisesti niitä on enemmän kuin turisteja.

Kaiken kaikkiaan Bilderbergien tapaaminen on mielenkiintoinen mahdollisuus Sanna Marinille. Vaikka matkasta ei tiedetä tarkkaan, voimme toivoa, että siellä käydään tärkeitä keskusteluja ja löydetään ratkaisuja maailman haasteisiin – reptiliaanien tai muiden salaliittojen sijaan. Lissabonin matka tarjoaa myös tilaisuuden nauttia kaupungin kauneudesta ja lämmöstä. Ehkäpä Sanna Marinin palatessa hän kertoo meille lisää matkan salaisuuksista – tai ehkä hän pitääkin ne omana tietonaan.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/16 02:28:37