Sivusto on Venäjän palvelunestohyökkäyksen kohteena – Slava Ukraini!


#Ukraina’n #ilmapuolustus torjuu #Venäjä’n #ohjukset

20/05/2023

Palavat torjutut ohjukset aiheuttivat tulipalon Kiova’n Dniprovsky’n kaupunginosassa, kertoi Kiovan pormestari Vitalii Klitschko Telegram’issa noin kello 1.30 paikallista aikaa.

Klitschko ei antanut tarkempia tietoja siitä, mikä aiheutti rojun putoamisen, mutta hän sanoi, että “lisätietoja seuraisi”.

Kiovan alueen sotilashallinnon johtajan Serhiy Popkon mukaan roju putosi asuinrakennuksen katolle ilmahyökkäyksen seurauksena.

Noin tuntia aikaisemmin Kiovan alueen sotilashallinto ilmoitti Telegramissa, että ilmapuolustus Kiovassa ja Kiovan alueella oli toiminnassa ja että oli olemassa drone-hyökkäyksien uhka.

Ilmahälytykset käynnistettiin pääkaupungissa keskiyön jälkeen paikallista aikaa dronejen ja ohjushyökkäyksien uhan vuoksi. Venäjä on viime päivinä tehnyt lähes päivittäin ohjus- ja dronehyökkäyksiä Ukrainassa. Yöllä 18.-19. toukokuuta Venäjä ampui yhteensä kuusi risteilyohjusta ja 22 dronea eri kaupunkeihin ympäri maata Länsi-Lvivistä Kryvyi Rih:in asti.

Kryvyi Rihin, Dnipropetrovskin alueen keskikaupunkiin kohdistuneet ohjushyökkäykset loukkasivat kahta ihmistä, joista toinen vakavasti, ja aiheuttivat useiden rakennusten syttymisen tuleen.


Avainsanat: