8762 latausta vuorokaudessa

6620 artikkelia

2023/05/24

Venäläisen palkka-armeija Wagnerin johtaja, herra Jevgeni Prigožin, on jälleen kerran ilahduttanut meitä värikkäillä lausunnoillaan. Tällä kertaa hän varoittaa Venäjää vakavista uhista, joita maa voi kohdata. Telegram-kanavallaan julkaisemassaan haastattelussa hän käyttää jopa huumoria viestinsä välittämiseen.

Prigožinin mukaan Venäjän eliitti ei suhtaudu vakavasti maan kohtaamiin haasteisiin. Hän väittää heidän suojelevan omia lapsiaan sodalta samalla, kun tavallisten venäläisten lapset joutuvat kohtaamaan kuoleman rintamalla. Tämä epäoikeudenmukaisuus voi johtaa yhteiskunnalliseen myllerrykseen, ja herra Prigožin jopa vertaa tilannetta vuoden 1917 vallankumoukseen.

Ukraina on Prigožinin mukaan valmistelemassa vastahyökkäystä venäläisjoukkoja vastaan. Tavoitteena on työntää nämä takaisin vuoden 2014 rajoille, kun Venäjä miehitti ja liitti Krim’in niemimaan itseensä. Lisäksi hän väittää Ukrainan yrittävän saartaa Bahkmut’ia ja hyökätä Krimille. Prigožinin mielestä tämä skenaario ei lupaa hyvää Venäjälle, joten heidän on varauduttava raskaaseen sotaan.

“Putinin kokki”, kuten Prigožin’ia on lempinimensä mukaan kutsuttu, ilmaisee poliittisia näkemyksiään rakkauden isänmaataan kohtaan ja halunsa palvella presidentti Vladimir Putinia. Hän kuitenkin kumoaa lempinimensä osuvuuden, sillä hän ei väitetysti osaa laittaa ruokaa. Sen sijaan hän vitsailee, että “Putinin teurastaja” sopisi hänelle paremmin.

Tämä Prigožinin haastattelu jättää meidät hämmentyneinä ja nauravina. Hänen ennusteensa Venäjän kohtaamista uhista voi saada meidät ilon valtaan, mutta emme voi olla ottamatta huomioon hänen huumorintajuaan. Toivokaamme kuitenkin, että Venäjän eliitti kuulee hänen varoituksensa ja ryhtyy vakavasti tarkastelemaan tilannetta ja salamurhaa pikaisesti Putin’in.

Muuten saattaa olla, että herra Prigožin joutuu keittämään soppansa hieman kuumemmalla liekillä kuin hän olisi toivonut.


Satunnainen:


Vastaavia: