8797 latausta vuorokaudessa

6962 artikkelia

2023/05/29

Suomen Rauhanturvaajaliitto on arvostettu ja merkittävä veteraanijärjestö, joka huolehtii rauhanturvaajista ja kriisinhallinnan asiantuntijatehtävissä palvelleiden etujen edistämisestä. Järjestöllä on valtakunnallinen merkitys ja se on tunnustettu yhteiskunnallisesti tärkeäksi toimijaksi. Sen tavoitteena on vaikuttaa kriisinhallintaveteraanien hyvinvoinnin ja oikeuksien kehittämiseen.

Rauhanturvaajaliitto seuraa aktiivisesti palveluksessa olevien rauhanturvaajien palvelussuhteen ehtoja ja tarvittaessa tekee aloitteita ja esityksiä niiden parantamiseksi. Järjestö osallistuu myös yleiseen rauhankasvatukseen, jonka avulla pyritään edistämään rauhaa ja konfliktien ehkäisemistä yhteiskunnassa.

Liitto on myös itsenäinen maanpuolustusjärjestö, joka osallistuu vapaaehtoiseen maanpuolustustyöhön yhteistyössä muiden maanpuolustusjärjestöjen ja toimijoiden kanssa. Se tekee tiivistä yhteistyötä esimerkiksi Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen kanssa kaikilla tasoilla. Rauhanturvaajaliiton vapaaehtoinen maanpuolustustyö keskittyy erityisesti kriisinhallintakokemuksen siirtämiseen kotimaan puolustuksen ja kokonaisturvallisuuden käyttöön. Järjestöllä on myös jatkuvaa yhteistyötä sotiemme veteraanijärjestöjen kanssa.

Suomen Rauhanturvaajaliitto toimii myös Maailman Veteraanijärjestössä, jossa se edustaa kaikkia suomalaisia veteraaneja ja heidän perinteitään. Järjestö yhdistää kaikki suomalaiset rauhanturva- ja kriisinhallintatehtävissä palvelleet saman katon alle ja toimii heidän edunvalvojanaan.

Rauhanturvaajaliitto ja sen jäsenyhdistykset järjestävät monipuolista toimintaa ympäri vuoden. Järjestö hankkii myös etuuksia kriisinhallintaveteraanikortille ja pitää ajantasaista listaa näistä eduista. Näin jäsenistö voi hyödyntää erilaisia etuja ja palveluita, jotka ovat tarjolla heille kiitos heidän tekemästään työstä rauhan ja turvallisuuden edistämiseksi.

Suomen Rauhanturvaajaliitto on siis arvostettu ja merkittävä toimija, joka huolehtii rauhanturvaajien ja kriisinhallintaveteraanien eduista sekä edistää maanpuolustusta ja kokonaisturvallisuutta yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Järjestön aktiivinen ja monipuolinen toiminta tarjoaa tärkeitä palveluita ja etuja jäsenistölleen.


Satunnainen:


Vastaavia: