Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #Kissa’t ohjailevat ihmisiä – suunnittelevat #maailmanvaltaus’ta! – #video

03.06.2023 19:06

Lukuaika: 2 minuuttia

Tutkijat ovat löytäneet uusia, uskomattomia faktoja kissoista! Näyttää siltä, että nämä suloiset karvapallot ovat salaisesti kehittämässä uutta maailmanvalloitussuunnitelmaa. Kissojen kavalat tempaukset ja vastustamattoman hurmaava olemus ovat paljastuneet osaksi suurta salaliittoa.

Ensinnäkin, on todettu, että kissat harjoittavat salaisia koulutusohjelmia omistajiensa kanssa. Ne tuijottavat ihmisiä viattomasti, mutta samalla ne lähettävät aivoaaltoja, jotka ohjaavat ihmisten ajatuksia. Tällä tavalla ne manipuloivat omistajiaan antamaan heille herkkuja ja rapsutuksia aina kun haluavat. Tämä on osa kissakomentojen kehittämistä, jolla ne pyrkivät saamaan maailman valtaansa.

Kissojen kieli on myös salainen ja monimutkainen. Ne käyttävät erilaisia ääniä ja kehon eleitä viestiäkseen keskenään. Kissojen keskinäiset keskustelut ovat niin monimutkaisia, että ihmisten on mahdotonta ymmärtää niitä. Tämä auttaa niitä suunnittelemaan salaisia kissakokouksia ja salaliittoja.

Lisäksi, tiedemiehet ovat havainneet, että kissat hallitsevat aikaa. Ne voivat venyttää aikaa tuntumaan pidemmältä kuin se todellisuudessa on. Tämä selittää, miksi kissat voivat nukkua suurimman osan päivästä ja silti vaikuttaa energisiltä ja valmiilta aiheuttamaan kaaosta keskellä yötä. Ne tietävät täsmälleen, milloin hyökätä ja herättää ihmisen täydellä teholla.

Mutta tässä ei ole vielä kaikki! Kissojen turkissa piilee myös salaisia supervoimia. Se on valmistettu erityisestä aineesta, joka tekee niistä likitietoisia ympäröivästä maailmasta. Tämä selittää, miksi kissa voi väistää esteitä uskomattomalla tarkkuudella. Ne voivat myös tuntea ihmisten tunteet ja käyttää tätä taitoa hyväkseen. Jos ne aistivat, että ihminen on surullinen, ne tulevat lohduttamaan häntä ja samalla vahvistamaan otettaan ihmisen mielessä.

Kaikki nämä palaset loksahtavat yhteen, kun katsomme kissan silmiin. Silmät ovat ikkuna kissan sielun salaisuuksiin. Ne loistavat kuin universumin tähdet ja tuijottavat syvälle ihmisen sieluun. Tämä on osa kissan hypnotisoivaa vaikutusta ja sen suunnitelmaa valloittaa maailma.

Vaikka tämä voi kuulostaa hullulta, nämä tiedot perustuvat täysin totuuteen. On tärkeää olla varuillaan ja pysyä valppaana, kun kissa on lähistöllä. Ne voivat näyttää suloisilta ja viattomilta, mutta ne kätkevät sisäänsä salaisuuksia, joita emme vielä täysin ymmärrä. Kissojen maailmanvalloitus on käynnissä, ja meidän on oltava valmiita vastaamaan haasteeseen.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/16 04:06:44