Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2870 artikkelia

0:00

2023/06/06

Mihinkään Venäjän lausuntoon ei saa luottaa! #Orwell1984

Jokainen meistä on joskus kuullut sanonnan, että totuus on kummallisempaa kuin fiktio. Mutta mitä tapahtuu, kun todellisuus on niin kummallista, että se voittaa jopa George Orwellin synkät ennusteet? Tervetuloa maailmaan, jossa veden voi nähdä, ja jossa valehtelijat pitävät itseään totuuden sanansaattajina. Kyllä, puhun putinisteista!

Viimeisimmän tapahtumasarjan myötä Nova Kakhovkassa, Ukrainassa, olemme saaneet todistaa uskomattomia väitteitä ja käänteitä. Voimme kirjaimellisesti nähdä veden virtaavan Nova Kakhovkan kautta, mutta tämä feikki olento väittää, ettei suurta vesimassaa ole olemassa. Kuulostaako tutulta? Kyllä, kyse on siitä, mitä voimme kutsua “Orwellian” tilanteeksi.

Jos olet koskaan lukenut George Orwellin kuuluisaa teosta “1984”, tiedät, että hän kuvaili yhteiskuntaa, jossa hallitus harjoittaa massiivista propagandaa ja manipuloi totuutta oman agendansa mukaisesti. Kuvittele nyt tilanne, jossa valheellisuus nousee aivan uudelle tasolle. Kuvittele tilanne, jossa näet omilla silmilläsi jonkin asian tapahtuvan, mutta sinulle vakuutetaan, että se ei ole totta. Se on kuin eläisi kirjan sivuilla, mutta vieläkin hullummalla tavalla.

Ja mikä saa minut niin varmaksi tässä putinistien kanssa käymättömien keskustelujen välttämisessä? No, yksinkertaisesti sanottuna heidän taipumuksensa tällaiseen epätodellisuuteen ja valehteluun. Onko tämä kaikkien putinistien piirre? Tietysti ei, mutta tietyt yksilöt ja järjestelmät tuntuvat olevan mestareita tässä lajissa. Varsinkin OmillaAivoillaAjattelijat – kaikki sadut uskotaan, kunhan ne on valta-mielipiteen vastaisia.

Joten mitä opimme tästä kaiken keskellä? Ensinnäkin, totuus on edelleen tärkeä ja arvokas. Meidän on pidettävä kiinni siitä ja puolustettava sitä, vaikka muut yrittäisivät kieltää sen olemassaolon. Toiseksi, meidän on oltava valppaita manipuloinnin ja valheiden suhteen. Emme voi antaa toisten määritellä todellisuuttamme tai vakuuttaa meitä siitä, että näemme väärin.

Ja lopuksi, naurakaa tälle kummalliselle tilanteelle. Nauru on usein paras vastalääke absurdille ja hulluudelle. Joten kun kuulet taas joidenkin putinistien heittävän ympärilleen valheiden verhoa, ota se huumorilla ja muista, että totuus on aina voimakkaampi kuin mikään valhe.

Joten älä anna itsesi uppoutua tämänkaltaiseen hulluuteen. Pidä mielesi selkeänä ja veden virtaamassa Nova Kakhovkan kautta. Loppujen lopuksi, voimme ainakin olla varmoja siitä, että vesi on todellista – vaikka jotkut yrittäisivät kertoa meille muuta.

Videon taustalla näkyy selkeästi vettä! 🤷🤦