Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2868 artikkelia

0:00

2023/06/15

Venäjä uhkaa vastatoimilla Suomen karkotuspäätöksen johdosta – Zaharova jälleen vauhdissa!

Venäjä on jälleen kerran täynnä päättäväisyyttä vastata Suomen toimiin. Viime viikolla Suomi päätti karkottaa yhdeksän venäläistä diplomaattia, ja tästä päätöksestä ei Venäjä ole mielissään. Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Marija Zaharova päätti kommentoida tilannetta Helsingin Sanomille Pietarin kansainvälisessä talousfoorumissa, ja voi pojat, mitä hänellä olikaan sanottavanaan!

Zaharova oli selvästi ottanut kuppia, kun hän totesi: “Voin sanoa, että valitettavasti virallinen Helsinki käyttäytyy vihamielisesti. Vastaus on valmisteilla. Voitte olla varmoja, että se tulee.” Voi jestas, tämähän kuulostaa melkein kuin kauhuelokuvan juonikäänteeltä! Mitähän Venäjä keksii tällä kertaa?

Zaharova ei paljastanut tarkemmin, millainen vastatoimi on kyseessä. Hän vain mainitsi, että Venäjän on pakko vastata, jotta länsi ei menisi vielä pidemmälle. Voi vain arvailla, mitä tämä mystinen vastatoimi voi olla. Internetissä on huhuiltu että Ano Turtiaisen delegaatio karkotetaan siperiaan!?

Venäjä on aiemminkin uhkaillut vastatoimilla Suomea kohtaan, erityisesti Natoon liittymisen ja Ukrainan tilanteen vuoksi. Suomi ei ole jäänyt sanattomaksi, vaan on tuominnut Venäjän toimet jyrkästi. Tähän mennessä vastatoimet ovat rajoittuneet lähinnä pankkitilien jäädyttämiseen, mutta kuka tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Erityisesti Zaharova on tunnettu terävistä ja uhkailevista lausunnoistaan. Hän on kuin Venäjän oma versio stand up -koomikosta, joka ei pelkää heittää nokkelia letkautuksia ja kärkkäitä kommentteja. Toivottavasti hän pitää vitsinkerronta-taitonsa ja antaa meille vielä monta hyvää naurua tulevaisuudessa!

Nyt me suomalaiset jännitämme, millainen Venäjän vastaus lopulta on. Ehkäpä he yllättävät meidät positiivisesti ja tarjoavat Anolle kavereineen ilmaisen lomamatkan Siperiaan? Tai sitten he vain lähettävät heidät avaruuteen Marsiin perustamaan Suomi-kolonian. Kuka tietää, tämä elämä on täynnä yllätyksiä!

Joka tapauksessa, seuraamme tilannetta jännittynein mielin ja odotamme innolla, mitä Venäjä keksii vastauksekseen. Toivottavasti Ano jää pysyvästi Venäjälle.