Etusivu > #Video’t #Venäjä’ltä muuttuvat hullunkurisemmiksi minuutti minuutilta – Venäjän #sotilashallinto menetti täysin mielensä – räjäyttivät #siviili-bussin – #sisällissota

2023/06/24 13:06

Lukuaika: 2 minuuttia

Kuvittele, että istut kotisohvallasi nauttien kupillisesta teetä ja selaillessasi sosiaalista mediaa. Yhtäkkiä tulet törmänneeksi uutisvirtaasi, joka on täyttynyt uskomattomista videoista. Tilanteet, joita näet, saavat sinut pidättämään hengitystäsi ja samalla herättävät sisäisen huumorintajusi. Kyllä, videoiden hulluus vain kasvaa kasvamistaan!

Viimeisin videonpätkä on kuin suoraan toimintaelokuvasta. Siinä näkyy kapinalliskonvoi matkalla kohti Moskovaa M-4-moottoritietä pitkin. Mutta tässä kohtaa onkin yksi pieni juju – kohde voi hyvinkin olla pelkkä siviilibussi. Voit vain kuvitella sen sekaannuksen ja sekasorron, joka tässä tilanteessa vallitsee!

Venäjän hallinto ei kuitenkaan ole järin huolissaan tästä kaoottisesta tilanteesta. Heidän sotilashallintonsa on menettänyt täysin mielensä. Voisi jopa sanoa, että he katsovat tätä kaikkea kauhuissaan ja käyttävät tilannetta hyväkseen hankkiakseen itselleen hieman lisäjännitystä.

On melkein kuin katsoisi komediaelokuvaa, jossa vallitsee täydellinen kaaos. Kuvittele, kun siviilit ja sotilaat sekoittuvat keskenään ja kummalliset sattumukset tapahtuvat jatkuvasti. Ehkäpä tämä on Venäjän hallinnon erikoinen tapa viihdyttää itseään – hauskaa vaihtelua perinteiselle valtapolitiikalle!

Vaikka tilanne saattaakin näyttää koomiselta ja absurdilta, on tärkeää muistaa, että todellisuudessa ihmisten turvallisuus on vakavassa vaarassa. Sotilaallisten voimatoimien sijaan olisi parempi keskittyä diplomaattisiin neuvotteluihin ja rauhanomaisten ratkaisujen etsimiseen.

Toistaiseksi voin vain toivoa, että tämä hullunmylly saadaan taltutettua ja tilanne rauhoittumaan. Ehkä tulevaisuudessa näemme nämä videot osana historian opetusohjelmaa, jossa opiskellaan, miten ei kannata käsitellä kriisitilanteita. Mutta tällä hetkellä voimme ainakin nauraa niille ja toivoa, että kaikki päättyy hyvin.

Joten, rakkaat lukijat, istukaa mukavasti ja seuratkaa tätä hullunkurista seikkailua, joka näyttää olevan suoraan käsikirjoitettu. Varmistakaa kuitenkin, että pidätte turvavyön kiinni ja naurakaa vain sopivissa kohdissa – minä en ole vastuussa repeilevistä saumoista!