Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2717 artikkelia


#Putin paljasti eilen koko #maailma’lle olevansa vain #Venäjä’n säälittävä #lammas – kukaan ei pidä häntä enää uhkana – venäläiset nauraa hänelle

2023/06/25

Asiantuntijat ja viranomaiset ovat pitkään pitäneet Putinia lujatahtoisena ja kompromisseihin taipumattomana johtajana. Hänen on uskottu olevan valmis tekemään jopa kivuliaitakin myönnytyksiä säilyttääkseen kasvonsa. Tämä ajatuskulku on johtanut siihen käsitykseen, että Putin ei suostuisi rauhanneuvotteluihin ilman merkittäviä alueluovutuksia Ukrainalle.

Putin piti voimakkaan puheen kansalleen, valmistautuen suureen taisteluun, mutta kun hänen oli tehtävä vaikea päätös Wagnerin palkkasotilaiden torjunnasta voimakeinoin, hän perääntyi.Lisäksi Putin ei toteuttanut kovia puheitaan kapinallisten rankaisemisesta, vaan hän valitsi nöyrtymisen. Osalliset vapautettiin rikosoikeudellisesta vastuusta, ja johtaja Jevgeni Prigozhin päätettiin passittaa Valko-Venäjälle sen sijaan, että hänet olisi tuomittu.

Sopimuksen neuvotteli omasta aloitteestaan Valko-Venäjän presidentti Aljaksandr Lukashenka, joka on tuntenut Prigozhinin henkilökohtaisesti jo 20 vuoden ajan.

Putin vaikutti tapahtumien aikana nurkkaan ajetulta rotalta, mikä on hänen vaarallisimmillaan oleva luonteenpiirteensä, sillä hän on taipuvainen lisäämään verenvuodatusta.

Yllättäen Putin ei ryhtynytkään hyökkäämään ja käyttäytymään hullusti. Hän sen sijaan neuvotteli, ja vieläpä petturin kanssa. Tämä antaa opetuksen Ukrainan tilanteesta: Putin on todennäköisemmin valmis neuvottelemaan ja päättämään sodan, mikäli hän alkaa hävitä rintamalla.

Niiden, jotka vastustivat Ukrainan hyökkäystä Krimille pelätessään tilanteen eskaloitumista, on nyt arvioitava olettamuksiaan uudelleen. Putin neuvottelee sitä nopeammin, mitä nopeammin hän pelkää sodan häviämistä.

Tänään Putin pelästyi pientä naksahdusta 🤣🤣🤣Lue myös: