Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

Yhteensä: 42735 latausta vuorokaudessa.


2367 artikkelia

2023/09/06


Suomalainen (Venäjän tukema) entinen yhden kauden poliitikko ja somepersoona Ano Turtiainen on jälleen kerran antanut meille syyn nauraa ja ihmetellä hänen luovuutensa äärellä. Turtiainen, joka on tunnettu vilkkaasta some-aktiivisuudestaan ja erikoisista tempauksistaan, julkaisi hiljattain uuden videon, joka herättää kysymyksiä ja naurunpyrskähdyksiä.

Uudessa videossaan Turtiainen ilmoittaa suurella vakavuudella aikovansa auttaa ahdistuneita ihmisiä. Hänen ratkaisunsa tähän ongelmaan? Hän aikoo nuolettaa “maidosta tihkuvaa apilanlehteään kissalla.” Kyllä, luit oikein. Turtiainen väittää, että tämä epätavallinen toimenpide on avain ahdistuksen helpottamiseen.

Tietenkin on helppo sanoa, että Turtiainen on vain jälleen kerran yrittänyt herättää huomiota ja naurattaa seuraajiaan. Hänen videonsa on täynnä ironiaa ja absurdia huumoria, joka saa minut kyseenalaistamaan, onko tämä koko juttu vain pilaa vai jokin syvällisempi viesti.

Yksi asia on varma: Ano Turtiainen ei ole koskaan ollut tavallinen poliitikko, hänellähän on kuitenkin “taustaa” näissä asioissa. Hän on tunnettu provosoivista lausunnoistaan ja tempauksistaan, ja hänellä on vahva kyky saada ihmiset puhumaan Venäjä’n propaganda’a. Turtiainen tuntuu tietävän, kuinka herättää keskustelua ja saada somekansan huomio valheilla.

Vaikka tämä uusin video voi olla vain huumoria ja viihdettä, se herättää myös kysymyksiä siitä, millainen rooli some-vaikuttajilla ja entisillä ei-valituksi-tulleilla -poliitikoilla on yhteiskunnassamme. Onko heidän tehtävänsä vakava vai voiko heidän humoristinen lähestymistapansa olla myös osa poliittista keskustelua?

Loppujen lopuksi, Ano Turtiainen jatkaa ainakin sen varmistamista, että hän pysyy julkisuuden valokeilassa. Hän voi olla erilainen ja jopa outo, mutta yksi asia on varma: hän saa meidät nauramaan ja ajattelemaan asioita eri tavalla.

Joten, jos olet ahdistunut ja kaipaat naurua, ehkäpä sinun kannattaa kokeilla apilanlehtien nuolemista kissan avustuksella – tai sitten vain nauttia Turtiaisen hulvattomasta huumorista katsomalla hänen uusinta videotaan.