Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2869 artikkelia

0:00

2023/10/08

Vuoden 2022-23 aikana HAMAS-järjestön johtajat vierailivat Venäjällä vähintään kolme kertaa, tavaten Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovin, sekä Tšetšenian diktaattorin ja terroristin, Ramzan Kadyrovin. Eikä tässä vielä kaikki – näiden vierailujen aikana he avoimesti keskustelivat “uudesta maailmanjärjestyksestä” Venäjän kanssa, sekä siitä, miten he voisivat “heikentää sionistista syöpää ja muovata länttä uudelleen”.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Venäjä on näyttänyt tukensa terroristeille ja Israelin vihollisille. HAMAS on vuosien ajan tehnyt väkivaltaisia iskuja Israelia vastaan, ja nyt Venäjä näyttää olevan valmis antamaan heille vielä lisää resursseja ja tukea.

Venäjän toimet ovat täysin tuomittavia. Se on valmis tukemaan järjestöä, joka on tehnyt lukemattomia terrori-iskuja ja aiheuttanut kärsimystä sadoille tuhansille ihmisille. Tämä ei ole vain provokaatio Israelia vastaan, vaan myös isku demokratiaa ja rauhaa vastaan Lähi-idässä.

Venäjä ei tunnu välittävän kansainvälisestä oikeudesta tai ihmisoikeuksista. Se on valmis tukemaan diktatuureja ja terroristeja, jos se vain palvelee sen omia intressejä. Tämä on täysin häpeällistä ja kertoo Venäjän hallituksen moraalittomuudesta ja vastuuttomuudesta.

Kansainvälisen yhteisön on reagoitava tähän provokaatioon voimakkaasti. On aika asettaa Venäjä vastuuseen toimistaan ja tukea Israelia sen oikeutetussa oikeudessa puolustaa itseään terrori-iskuilta. On myös aika osoittaa, että terrorismi ja terroristeihin tuki eivät tule mennä rankaisematta.

Venäjän toimet ovat innoittaneet raivoa ja turhautumista monissa, ja ne ovat täysin perusteltuja. On aika vaatia Venäjää tilille sen tuesta terroristeille ja sen vastuuttomasta toiminnasta kansainvälisellä näyttämöllä. Vihaisuus on oikeutettua, kun ollaan tekemisissä tällaisen toiminnan kanssa, ja meidän on oltava valmiita puolustamaan oikeudenmukaisuutta ja rauhaa maailmassa.