Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

Yhteensä: 37337 latausta vuorokaudessa.


2380 artikkelia

2023/11/18

Rajavalvonta petti – Kaksi turvapaikanhakijaa soluttautui Suomeen Nuijamaan rajalla!

Viimeisimmät tapahtumat Nuijamaan suljetulla rajanylityspaikalla ovat järkyttäviä ja paljastavat hälyttäviä puutteita rajavalvonnassa. Kaakkois-Suomen rajavartioston mukaan kaksi turvapaikanhakijaa on onnistunut kiertämään estelaitteet ja tunkeutumaan Suomen puolelle. Tämä on täysin anteeksiantamatonta ja herättää vakavia kysymyksiä maan turvallisuudesta.

Suomen tulisi varmistaa, että rajanylityspaikat ovat täysin turvassa ja suojattuja laittomilta tunkeutujilta. On täysin käsittämätöntä, miten näin vakavat turvallisuusaukot voivat sallia kahden henkilön pääsyn maahan, erityisesti suljetulla rajalla.

Lisäksi on huolestuttavaa, että Suomi ei palauta rajan yli päässeitä Venäjälle. Tämä herättää kysymyksiä siitä, onko maan hallitus riittävän päättäväinen ja toimintakykyinen puolustamaan omia rajojaan. Turvapaikanhakijoiden pitäisi noudattaa lakeja ja järjestystä, mutta tämänkaltaiset tapaukset antavat kuvan siitä, että he voivat toimia straffivapaasti.

Suomen on välittömästi ryhdyttävä toimiin varmistaakseen, etteivät vastaavat tilanteet toistu tulevaisuudessa. Rajavalvonnan vahvistaminen ja turvatoimien tehostaminen ovat ensisijaisia toimenpiteitä, jotta maan rajoja kunnioitetaan ja pidetään yllä kansalaisten turvallisuutta.

Vesitykit tuotava rajoille!