Etusivu > Juopunut hienostorouva pahoittaa mielensä #AliJahangiri’n keikalla #Naantali’ssa – #video

2023/11/19 09:11

Lukuaika: 2 minuuttia

Ali Jahangiri: Suomen stand up -koomikko, juontaja ja nyt myös ruokakauppayrittäjä!

Suomalaisilla on tapana olla ylpeitä monikulttuurisuudestaan, ja yksi hulvattomista hahmoista tässä kuviossa on Iran’ista kotoisin oleva stand up -koomikko ja juontaja Ali Jahangiri. Hän on valloittanut suomalaisten sydämet naurullaan ja ennakkoluulottomuudellaan, ja viimeisimpänä tempauksenaan hän on kokeillut siipiään ruokakaupan maailmassa. Tämä mies ei todellakaan jää paikoilleen!

Ali Jahangiri, joka näki päivänvalon Teheran’issa vuonna 1981, saapui Suomeen perheensä kanssa pakolaisena vuonna 1991. Isä asenteli sähköjä Iranissa, äiti hoiteli sairaita, ja Ali itse hoitaa meitä kaikkia naurullaan. Hän valmistui kauppatieteiden maisteriksi Aalto-yliopistosta vuonna 2012, mutta sen sijaan että olisi ottanut vakavan uran liike-elämässä, hän päätti valloittaa stand up -komiikan maailman. Ehkäpä kauppatieteiden opinnoista oli hyötyäkin, kun piti oppia, miten myydä vitsejä koko kansalle.

Ali Jahangiri on tunnettu erityisesti siitä, että hän käsittelee komiikassaan ennakkoluuloja maahanmuuttajia kohtaan. Koomikkona hän on kävellyt niin Tähdet Tanssii -kilpatanssin parketilla kuin Subin Viidakon tähtöset -ohjelman juontajana. Voisiko kukaan muu saada viidakon tähdet nauramaan kuin Ali?

Mutta odottakaa, siinä ei vielä kaikki! Herra Jahangiri on laajentanut reviiriään myös podcast-maailmaan yhdessä stand up -koomikko James Lórien MacDonaldin kanssa. How Bad Was That with Ali & James -podcastissa he ottavat humoristisesti kantaa ajankohtaisiin asioihin. Saako maailma enää mitään parempaa kuin kaksi koomikkoa pohtimassa, kuinka huono jokin asia todella oli?

Viimeisin käänteinen Ali Jahangirin tarinassa on se, kun hän ilmoitti ryhtyvänsä ruokakauppayrittäjäksi. K-ketju saa kovan luokan lisäyksen, kun Ali avasi K-Market BiiliTalon Helsingin Kampissa. Jokainen kauppa tarvitsee ripauksen huumoria, eikö niin?Äskettäin hän järjesti stand-up-illan Naantalissa, ja paikallinen hienohelma-rouva pahoitti mielensä. Voi niitä aikoja, kun huumori ei ollut vielä saanut kunnolla jalansijaa. Onneksi voimme vain katsella videon miten tilanne eskaloitui – ehkä hienohelma-rouva sai lopulta nauraa omalle pahantuulisuudelleen seuraavana aamuna 😀

Ali Jahangiri on todellinen monitaituri, joka on valmis ottamaan haasteita vastaan niin estradilla kuin kaupan hyllyjen välissä. Onko mitään, mihin tämä mies ei kykenisi? Se jää nähtäväksi, mutta yksi asia on varma: Ali Jahangiri pitää suomalaiset nauravina ja yllättää meidät aina uudella tempauksellaan. Kiitos Ali, että tuot hymyn huulillemme ja naurun sydämiimme – ja samalla todistat, että ruokakauppa voi olla yhtä hauskaa kuin stand up -esitys!

Katso video alta:


Ali on jo aiemminkin osoittanut olevansa sanavalmis joka tilanteessa 😂