Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #Moskova’n asukkaat paleltuvat – #kuolema kohtaa monia #Venäjä’llä #pakkanen #säätila #ilmastonmuutos – #video

07.01.2024 10:22

Lukuaika: < 1 minuutti

Yli 20 asutuskeskusta Moskovan alueella on ollut ilman lämmitystä, vettä ja sähköä useita päiviä. Syynä on 30 asteen pakkanen, jota paikalliset lämmitysverkot ja sähköasemat eivät kestäneet. Huoltotyöntekijät lupaavat palauttaa kaiken “lähitulevaisuudessa”. Kuitenkaan tämä ei todennäköisesti onnistu, koska monissa asunnoissa lämmityspatterit ovat jo räjähtäneet jäätymisen vuoksi.

Venäjän viranomaiset ja propagandistit keksivät kauhutarinoita Euroopasta, joka jäätyy ilman venäläistä kaasua, mutta unohtivat täysin omat kansalaisensa. Esimerkiksi Venäjän Tula-alueella kokonainen asuinalue on ollut ilman lämmitystä, valoa ja vettä uudesta vuodesta lähtien.

Samaan aikaan, kun Putin käyttää miljardeja ruplia ohjusten lähettämiseen Ukrainaan, ihmiset palelevat kodeissaan hienosto-Venäjän alueilla.

Ulkona on lämpöisempää nuotion äärellä poltella rakennusten kalusteita.

Vieläkö muistat Venäjän propaganda-videon jossa eurooppa jäätyy kun Putin ei anna kaasua? – karma is bitch.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/16 02:31:26