Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2717 artikkelia


#Palvelunestohyökkäys – lisääntyneet #resurssi’vaatimukset – en kasvata #palvelin’tehoa – suljin ulkomaanyhteydet ja siirryin tehokkaimpaan #turvallisuustaso’on

2024/01/07

Kasvaneiden palvelunestohyökkäysten vuoksi olen joutunut tekemään tiukkoja turvallisuuspäätöksiä palvelimellani.

Olen sulkenut kaikki ulkomaanyhteydet varmistaakseni, että palvelimeni on suojattu haitallisilta toimijoilta. Ainoastaan TLS 1.3 protokollan mukaiset yhteydet ovat nyt hyväksyttyjä. Tämä on viimeisin versio TLS-protokollasta, jota käytetään HTTPS:n ja muiden verkkoprotokollien salauksessa ja se on SSL:n moderni versio.

TLS 1.3 on hylännyt tietoturvattomiksi katsotut, vanhentuneet kryptografiset ominaisuudet ja nopeuttanut TLS-kättelyä sekä tuonut muita parannuksia. Tämän muutoksen myötä kaikki muut yhteydenottotavat on estetty, mikä parantaa merkittävästi palvelimeni turvallisuutta nykyaikaisten uhkien edessä.

Tämä on ainoa keino varmistaa etteivät pahansuovat hyökkääjät häiritse toimintaani ulkomailta käsin. Venäjä.