Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

2717 artikkelia


#Hallaaho on #Basisti – #politiikka

2024/01/22

Bassoa ja Puheenpitoa – Jussi Halla-aho Eduskunnan Basisti!

Suomen poliittinen maisema saa uuden äänen, kun paljastuu, että Eduskunnan puhemies Jussi Halla-aho on enemmän kuin pelkkä poliitikko – hän on Basisti! Kyllä, luit oikein, bassokitaran kuningas valtaa nyt myös politiikan lavan.

Halla-aho on taitava basisti, mutta kuinka tämä soittotaito liittyy politiikkaan? Onko hän valmis soittamaan sointuja lakialoitusten taustalla vai onko tämä vain uusi strategia “politiikan basso”-käsitteen mullistamiseksi?

Kuvittele, kun eduskunnassa päätetään budjeteista bassoriffin tahtiin ja hallitusneuvottelut solmitaan matalien sävelten soidessa. Voisiko tämä olla ratkaisu poliittisten kiistojen sijasta säveltaiteen voimalla?

Halla-aho itse ei ole vielä kommentoinut basistin rooliaan, mutta huhut kertovat, että hän harjoittelee salaa bassonsoittoa eduskunnan istuntojen välissä. Kuka tietää, ehkäpä seuraavassa valtiopäivien avajaisissa kuulemme basson murinan taustalla?

Kaikki on mahdollista politiikan ja basson maailmassa. Jäämme innolla odottamaan, mitä säveliä ja päätöksiä tämä basisti-puhemies tuo meille seuraavaksi!