5273 artikkelia

2024/04/01

Syksy on täällä ja se tarkoittaa uusia muotitrendejä ja ihania uutuusvaatteita! Tähän artikkeliin olemme keränneet syksyn suosikkivaatteet, jotka löytyvät jokaisen muotitietoisen vaatekaapista tänä sesonkina.

1. Neulemekot
Syksyn viileillä ilmoilla ei ole mitään parempaa kuin lämmin ja pehmeä neulemekko. Neulemekot ovat täydellisiä lämpimien ja mukavien asujen luomiseen, ja ne sopivat sekä rentoon että juhlavampaan tyyliin. Valitse esimerkiksi paksu ja pehmeä neulemekko, joka ylettyy polviin ja yhdistä se esimerkiksi korkeavartisiin saappaisiin ja lämpimään huiviin.

2. Hapsut ja rusettiyksityiskohdat
Tänä syksynä pääset heiluttamaan hapsuja ja näyttämään rusettisi ylpeästi! Hapsuilla ja ruseteilla koristellut vaatteet ovat olleet näkyvästi esillä muotinäytöksissä ja ne tuovat asuun heti ripauksen boheemia tyyliä. Voit valita esimerkiksi hapsuilla koristellun takin tai rusettipaidan, jotka tuovat kivaa vaihtelua tavanomaisiin vaatteisiisi.

3. Villaiset bleiserit
Bleiserit ovat klassikkovaate, joka ei koskaan mene pois muodista. Tänä syksynä bleiserit saavat kuitenkin uuden twistin villaisilla materiaaleilla. Villaiset bleiserit ovat lämpimiä ja trendikkäitä, ja ne sopivat hyvin esimerkiksi farkkujen ja t-paitojen kanssa.

4. Ruutukuviot
Ruudut ovat ehdottomasti yksi tämän syksyn suurimmista trendeistä. Ne löytyvät niin takkien, hameiden kuin housujenkin kuoseista. Voit valita esimerkiksi klassisen ruudullisen takin tai värikkään ruudullisen hameen, ja yhdistää sen yksinkertaisiin vaatteisiin luodaksesi tyylikkään ja ajankohtaisen asun.

5. Tulosteet ja kuviot
Tämän syksyn muotitrendeissä ei ole pelkoa värikkäistä ja rohkeista tulosteista ja kuvioista. Voit valita esimerkiksi kukkakuosisen mekon tai eläinkuvioisen neuleen, ja yhdistää sen yksivärisiin vaatteisiin tuomaan raikasta ilmettä asuun.

6. Nahka
Nahkavaatteet ovat aina olleet rohkeiden ja trendikkäiden valinta, ja niitä nähtiinkin paljon muotinäytösten catwalkeilla tänä syksynä. Nahkarotsi tai -hame tuo asuun heti ripauksen asennetta ja rohkeutta. Voit myös valita esimerkiksi nahkaiset housut ja yhdistää ne pehmeään neulepaitaan luodaksesi kontrastin asuun.

7. Pehmeät käsilaukut
Syksyn käsilaukuissa nähdään pehmeitä muotoja ja materiaaleja. Pehmeät nahkalaukut tai samettiset pussukkalaukut ovat tämän hetken trendikkäimmät valinnat. Ne sopivat sekä arkiasuun että juhlavampaan tyyliin.

8. Trenssitakki
Trenssitakki on täydellinen valinta syksyn sateisiin ja tuuliin. Se on klassinen ja ajaton takki, joka sopii lähes minkä tahansa asun kanssa. Trenssitakki löytyy monissa eri materiaaleissa ja väreissä, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Syksyn muodikkaissa vaatteissa korostuvat lämpimät materiaalit, rohkeat värit ja trendikkäät kuosit. Kokeile rohkeasti erilaisia yhdistelmiä ja löydä oma tyylisi tänä syksynä!