5275 artikkelia

2024/04/02

Huawei on julkistanut uusimman kääntyvänä älypuhelinmallinsa Mate X2:n. Puhelin esiteltiin digitaalisessa tilaisuudessa, jossa kerrottiin sen uusista ominaisuuksista ja designista.

Uudessa Mate X2:ssa on kaksi näyttöä, jotka taittuvat yhteen päällekkäin muodostaen sisäänpäin kääntyvän rakenteen. Puhelimessa on ulkoisena näyttönä 6,45 tuuman OLED-näyttö ja sisällä 8 tuuman OLED-näyttö. Näiden avulla saat käyttöösi suuren näyttöpinnan, joka sopii mainiosti esimerkiksi videoiden katseluun ja multitaskaamiseen.

Puhelimessa on myös uusi viisisuuntainen Falcon Wing-sarana, joka tekee kääntymisestä entistä sulavampaa ja kestävämpää. Huawei on parantanut saranan avulla myös näytön taittumista, jolloin sen sulkeutuminen onnistuu vaivattomasti ja näyttö pysyy suojassa naarmuilta.

Mate X2:ssa on myös uudistettu kamera, joka on kehitetty yhteistyössä Leican kanssa. Puhelimeen on lisätty uusi 50 megapikselin pääkamera, 12 megapikselin ultralaajakulmakamera, 8 megapikselin teleobjektiivi ja 16 megapikselin teleobjektiivi. Uudet kamerat tarjoavat entistä parempia kuvanlaatua ja zoomausmahdollisuuksia.

Puhelimen sisällä on tehokas Kirin 9000 -suoritin ja 8 gigatavua RAM-muistia, joka pitää huolen nopeasta ja sujuvasta käytöstä. Puhelimessa on myös 256 tai 512 gigatavua tallennustilaa, johon mahtuu paljon valokuvia, videoita ja sovelluksia.

Mate X2:ssa on myös 4400 mAh:n akku, joka tukee nopeaa latausta. Langaton lataaminen on myös mahdollista, joten puhelin pysyy käyttövalmiina koko päivän ajan.

Puhelimeen on integroitu myös Huawein oma HarmonyOS-käyttöjärjestelmä, joka tarjoaa käyttäjille monia uusia toimintoja. HarmonyOS mahdollistaa esimerkiksi nopean tiedostojen jakamisen muiden Huawein laitteiden kanssa ja tehokkaan multitaskaamisen.

Mate X2:ssa on myös monia turvatoimintoja, kuten sormenjäljen ja kasvojentunnistuksen avulla avautuva lukitus. Puhelimessa on myös mahdollisuus luoda erillinen tila yksityisiä tietoja varten, joka tarjoaa entistä suuremman yksityisyydensuojan ja turvallisuuden.

Huawei Mate X2 on nyt ennakkotilattavissa Kiinassa ja sen odotetaan tulevan myyntiin maaliskuun alussa. Puhelimen hinta alkaa noin 2300 eurosta.

Mate X2 tuo uusia innovaatioita kääntyvien älypuhelinten markkinoille ja tarjoaa käyttäjille entistä paremman käyttökokemuksen. Halukkailla on mahdollisuus hankkia tämä kiinnostava puhelin myöhemmin myös muilla markkinoilla.