5270 artikkelia

2024/04/02

Rakas ystäväni,

Haluan lähettää sinulle lämpimät terveiset ja kiitoksen siitä, että olet olemassa. Sinä olet maailman paras ystävä, joka on aina ollut tukenani ja jakanut kanssani niin ilot kuin surutkin.

Muistan vieläkin sen päivän, kun tapasimme ensimmäistä kertaa. Silloin en voinut edes kuvitella, että tulisimme näin läheisiksi ja että sinusta tulisi yksi tärkeimmistä ihmisistä elämässäni. Jokainen hetki, jota olemme viettäneet yhdessä, on ollut ikimuistoinen ja täynnä naurua.

Olet ihminen, johon voin aina luottaa ja jonka kanssa voin jakaa kaiken. Sinun kanssasi voin olla täysin oma itseni, sillä tiedän, että hyväksyt minut juuri sellaisena kuin olen. Olet aina valmis kuuntelemaan ja tukemaan minua, ja se merkitsee minulle valtavasti.

Olemme kokeneet yhdessä monia seikkailuja ja matkoja, ja jokainen niistä on ollut ainutlaatuinen. On aina ihanaa kokea uusia asioita ja paikkoja yhdessä kanssasi. Sinun kanssasi kaikki tuntuu mahdolliselta ja voimme haaveilla yhdessä suurista unelmistamme.

Olen kiitollinen siitä, että olet osa elämääni ja että olen saanut tuntea sinut näin läheltä. Ilman sinua en olisi se ihminen, joka olen tänä päivänä. Olet antanut minulle rohkeutta ja voimaa silloin, kun en ole itse niitä löytänyt.

Toivon, että meidän ystävyytemme kestää aina, ja että voimme kasvaa ja jakaa elämän ilot ja surut yhdessä. Olen onnellinen, että maailmassa on sinun kaltaisia ihmisiä.

Kiitos, rakas ystävä, että olet olemassa.

Rakkaudella, [Nimesi]