9023 latausta vuorokaudessa

6713 artikkelia

2024/04/03

Kesän aurinkoisen päivän viimeiset säteet hehkuvat taivaalla ja tuuli tuo mukanaan viilentävän tuulahduksen. Istun rannalla hiekalle levitetyn pyyhkeen päällä ja tuijotan merelle. Tässä maisemassa on jotain taianomaista ja rauhoittavaa. Tämä on se paikka, jossa olen viime päivät viettänyt aikaa, yhdessä kesäheilaani kanssa.

Kesäheilaani ja minä olemme tunteneet toisemme jo monta vuotta, mutta vasta tänä kesänä meidän välillemme roihahti rakkaus. Se tapahtui luonnollisesti ja vaivatta, kuin kesän hehkuvat sävyt. Aiemmin olimme vain hyviä ystäviä, mutta jokin muuttui, kun vietimme enemmän aikaa yhdessä.

Kesäheilani on ihana ihminen. Hänellä on positiivinen elämänasenne ja hän saa minut aina nauramaan. Hän on myös todella huomaavainen ja osaa kuunnella minua. Meillä on samanlaisia mielenkiinnon kohteita ja nautimme molemmat ulkoilusta ja luonnosta. Emme voi vastustaa kiusausta lähteä yhdessä pitkälle kävelylle metsään tai rannalle.

Kesäheilani on opettanut minulle paljon uutta. Hän on näyttänyt minulle uusia paikkoja ja harrastuksia, joista en ollut aiemmin edes kuullut. Yhdessä olemmekin tehneet kaikenlaista hauskaa ja seikkailunhaluamme ei ole voinut pysäyttää mikään. Kesäheilani saa minut tuntemaan oloni onnelliseksi ja vapautuneeksi.

Mutta nyt, kun kesä alkaa kääntyä kohti syksyä, olemme alkaneet pohtia tulevaisuuttamme. Meistä molemmista tuntuu siltä, että tämä rakkaus voi kestää vain kesän ajan. Kun kesä päättyy, pitäisi myös meidän suhteeni päättyä. Tuntui haikealta ajatella, että joudumme eroamaan, vaikka olemme vasta löytäneet toisemme.

Viimeisenä kesäpäivänä istuimme rannalla ja katselimme merelle. Kerroimme toisillemme, kuinka paljon olemme toisiamme oppineet ja kuinka paljon toisistamme välitämme. Päätimme, että vaikka viettäisimmekin loppukesän eri paikoissa, tunteemme toisiamme kohtaan eivät silti katoaisi.

Niin kävikin. Vaikka viettimme loppukesän erillään, meidän välillämme oli jotain kaunista ja pysyvää. Syksyn tullen tapasimme taas ja tunsimme heti, että rakkaus oli edelleen läsnä. Aloimme seurustella virallisesti ja syksy muuttui uudeksi kaudeksi meille.

Nyt kun kesä on ohi ja talvi on saapumassa, meidän suhmme syvenee vain entisestään. Vietämme yhä paljon aikaa luonnossa ja välillä palaamme takaisin sille samalle rannalle, jossa kaikki alkoi. Muistamme aina ensimmäistä kesäämme yhdessä ja tiedämme, että se oli vain alkusoittoa meidän rakkaudellemme.

Vaikka kesäheilani onkin muuttunut pysyvämmäksi osaksi elämääni, en koskaan unohda sitä ensimmäistä kesää. Se oli aika täynnä naurua, seikkailuja ja ennen kaikkea rakkautta. Se on jättänyt pysyvän jäljen minuun, ja tiedän, että se rakkaus tuo taas tullessaan uusia kesämuistoja ja ihania hetkiä yhdessä kesäheilani kanssa.


Satunnainen:


Vastaavia: