8513 latausta vuorokaudessa

6270 artikkelia

2024/04/04

Vuodesta 1997 lähtien, J.K. Rowlingin Harry Potter -sarjaa on rakastettu ja fanit ympäri maailmaa ovat seuranneet Harryn, Ronin ja Hermionen seikkailuja Tylypahkassa. Sarjan päättymisen jälkeen vuonna 2007, fanit ovat jääneet kaipaamaan lisää taikuutta ja seikkailuja maailmassa, joka lumosi ja viihdytti miljoonia lukijoita. Nyt vuonna 2016, Rowlingin luoma taikamaailma laajenee jälleen uuden elokuvan myötä – Salaperäiset tarinat: Harry Potterin Spin-Off.

Salaperäiset tarinat eivät suoranaisesti jatka Harry Potterin tarinaa, vaan tarjoavat uudenlaisen näkökulman tuttuun maailmaan. Elokuvassa seurataan kirjailija Newt Scamanderin tarinaa, joka on itsekin Tylypahkan koulusta valmistunut ja työskennellyt Englannin taikaministeriössä. Hänen tutkimusmatkansa ja seikkailunsa maailman eri kolkissa ovat johtaneet hänet kirjoittamaan kirjan Salaperäiset tarinat ja elokuvan tarina alkaa, kun Scamander saapuu New Yorkiin vuonna 1926.

Scamanderin matkassa elokuva johdattaa katsojat uusiin taikayhteisöihin ja salaperäisiin otuksiin, joita ei ole aiemmin nähty Harry Potter -kirjoissa tai elokuvissa. Elokuvan pääosassa nähdään edellä mainittujen suosikkihahmojen lisäksi myös muun muassa aurori Tina Goldstein, hänen sisarensa Queenie ja noiduttu Jacob, joka päätyy vahingossa mukaan taikamaailmaan.

Elokuvan juoni on tiukasti salassa pidetty, mutta fanit ovat arvuutelleet ja spekuloineet sen ympärillä jo pitkään. Rowlingin aiemmat kirjoitukset ja haastattelut ovat paljastaneet, että elokuva käsittelee myös Tylypahkan historian synkkää aikaa – aikaa ennen Harryn aikakautta ja lahkojen välistä sotaa. Tämä tarjoaa varmasti mielenkiintoisen näkökulman taikamaailmaan, jota ei aiemmin ole nähty sankarimme silmin.

Elokuvan trailerit ja julisteet ovat herättäneet fanien mielenkiinnon ja odotukset ovat korkealla. Valloittavat erikoisefektit ja värikäs visuaalinen maailma ovat tuttua Harry Potter -tunnelmaa ja tuovat elokuvan pääosassa olevat otukset eloon valkokankaalla. Elokuvan ohjaa David Yates, joka on ohjannut useita aiempiakin Harry Potter -elokuvia, joten on varmaa, että fanit eivät tule pettymään tällä elokuvalla.

Salaperäiset tarinat: Harry Potterin Spin-Off ei lupaa vain uusia seikkailuja, vaan myös laajentaa ja syventää rakastettua taikamaailmaa. Elokuvan myötä fanit pääsevät jälleen kerran sukeltamaan maailmaan, joka on elänyt heidän mielissään vuosia ja jota he ovat ikävöineet vuoden 2007 jälkeen. Salaperäiset tarinat tarjoaa taas uuden mahdollisuuden paeta todellisuudesta ja uppoutua taikamaailman lumoon – ja ken tietää, ehkä se tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua uusiin suosikkihahmoihin ja taikaeläimiin.

Salaperäiset tarinat: Harry Potterin Spin-Off on omistettu kaikille faneille, jotka ovat jääneet kaipaamaan Tylypahkaa ja sen maagista taikaa. Se on myös uuden alku suuremmalle ja laajemmalle maailmalle, joka tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia. Elokuvan odotetaan olevan yksi vuoden 2016 suurimmista ja odotetuimmista elokuvista – ja meidän fanien odotukset ovat enemmän kuin korkealla. Astu siis mukaan taikamaailmaan ja anna itsesi antautua taikojen valtaan Salaperäiset tarinat: Harry Potterin Spin-Offin avulla.


Satunnainen: