Lukuaika: < 1 minuutti
Hippasilla on hauska ja leikkisä tapa viettää aikaa lasten kanssa. Se on lempeä ja helppo leikki, jossa liikutaan ja nautitaan yhdessä olosta.

Hippasilla leikissä on tärkeää mukana olevien lasten iloinen mieli ja yhteinen halu liikkua. Leikin aluksi sovitaan säännöistä, jotta kaikki osaavat pelata oikein ja turvallisesti. Tärkeää on myös ottaa huomioon lasten ikä ja taitotaso, jotta kaikki pystyvät osallistumaan ja nauttimaan leikistä.

Hippasilla leikkiä varten tarvitaan riittävästi tilaa liikkua ja esimerkiksi piha tai leikkipuisto on oivallinen paikka tähän leikkiin. Leikin voi aloittaa esimerkiksi soimalla musiikkia, jolloin lapset pääsevät lähtemään hippaleikin perään.

Leikissä yksi lapsi on hippa ja muiden lasten tehtävänä on juosta pois hippaa karkuun. Hippa yrittää saada toisia kiinni koskettamalla heitä. Hippa vaihtuu aina, kun joku lapsista saadaan kiinni ja sitä voidaan vaihtaa esimerkiksi joka kierroksen jälkeen.

Vaihtelua leikkiin saa esimerkiksi määrittelemällä erilaisia karkureittejä tai ottamalla mukaan muita elementtejä, kuten piilosilla-leikistä tuttuja piilopaikkoja. Kokeilemalla erilaisia muunnelmia leikistä voi pitää sen mielenkiintoisena ja hauskaa lasten kanssa.

Hippasilla -leikissä korostetaan yhdessäoloa ja iloista mieltä. Leikin tarkoitus on liikkua ja nauttia yhdessä olosta. Tämä tapahtuu esimerkiksi hymyilemällä ja kannustamalla toisia. Leikin lopussa voi olla hauskaa pukea kiertävälle hippaelle voittoruusuke, johon laskee jokaisen saamansa kiinnioton.

Hippasilla on loistava tapa viettää aikaa lasten kanssa ja se sopii mainiosti eri-ikäisille lapsille. Se on myös helppo tapa tutustua uusiin lapsiin ja yhteisiin leikkituokioihin. Leikki on tärkeä osa lasten kehittymistä ja hippasilla-leikissä lapset voivat harjoitella liikkumista ja sosiaalisia taitoja leikin lomassa.

Hymyä hippasilla -leikissä tärkeintä on iloinen mieli ja yhdessä olo. Se on mainio tapa virkistää ja saada hymy huulille niin lapsille kuin aikuisillekin. Joten kannattaa ottaa lapsi tai lapsia kainaloon ja suunnata hippasille – ehkäpä löydätte uuden suosikkileikkinne!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö