Lukuaika: < 1 minuutti
Olen aina ollut unelmoija ja suunnittelija. Jo lapsena minulla oli suuri mielikuvitus ja uteliaisuus tulevaisuutta kohtaan. Nyt, kun olen aikuistunut ja valmistunut opiskelemaan, olen innokas luomaan oman tulevaisuuteni sekä unelmien työni ja elämän.

Kun aloin miettiä tulevaisuuden suunnitelmiani, minulle oli selvää, että haluan tehdä töitä oman intohimoni ja vahvuuksieni pohjalta. Olen aina ollut kiinnostunut viestinnästä ja ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, joten päätin panostaa tähän alaan. Valmistuin yliopistosta median ja viestinnän maisteriksi ja aloitin etsimään unelmieni työpaikkaa.

Halusin kuitenkin myös haastaa itseäni ja oppia uutta, joten päätin hakea töitä ulkomailta. Lähetin lukuisia työhakemuksia eri maissa ja viimein sain unelmieni työpaikan eräästä kansainvälisestä suuryrityksestä. Työskentelen siellä heidän viestintätiimissään ja pääsen hyödyntämään osaamistani ja luovuuttani monipuolisesti erilaisissa projekteissa. Olen löytänyt paikkani maailmassa ja voin ylpeänä sanoa tekeväni töitä juuri siinä, missä haluan.

Työn lisäksi olen aina haaveillut matkustelusta ja haluan kokea eri kulttuureita ja tapoja elää. Siksi olen sopinut joustavat työajat ja pyrin aina silloin tällöin tekemään työmatkoja uusiin kohteisiin. Uskon, että matkustamalla saan uusia inspiraatioita ja näkökulmia, joita voin hyödyntää työssäni.

Haluan myös panostaa tulevaisuudessa perheeseeni ja läheisiini. Vaikka olenkin sitoutunut työhöni, haluan myös olla läsnä läheisteni elämässä. Olenkin suunnitellut järjestäväni aikaa myös perheen yhteiseen aikaan ja harrastuksiin. On tärkeää löytää tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä, jotta jaksan antaa parhaani sekä työssä että kotona.

Lisäksi haluan tulevaisuudessa panostaa myös omaan hyvinvointiini ja terveyteeni. Olen huomannut, että kun pidän huolta itsestäni, jaksan paremmin ja pystyn olemaan tehokkaampi työssäni. Treenaaminen ja terveellinen ravinto ovat olennainen osa arkeani ja haluan jatkossakin pitää niistä kiinni.

Kaiken kaikkiaan tulevaisuuden suunnitelmani näyttävät hyvinvoinnin ja tasapainoinen elämä. Haluan tehdä työtä, jota rakastan ja elää elämää, joka tekee minut onnelliseksi ja täyttää minut merkityksellisyydellä. Uskon, että onnistuessani siinä, tulevaisuuteni näyttää kirkkaalta ja täynnä mahdollisuuksia.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö