Lukuaika: < 1 minuutti
Komediasarja nimeltä “Rakkauden liekit” tekee pian debyyttinsä televisioruuduissa ja lupaa tarjota katsojilleen nauruntäyteistä viihdettä. Sarja kertoo rakkaudesta ja suhteista, ja se seuraa neljän nuoren aikuisen elämää Helsingissä.

Sarjan päähenkilöinä ovat kolme naista ja yksi mies, jotka kaikki ovat juuri valmistuneet yliopistosta ja aloittaneet työelämässä. Santeri, mainosalalla työskentelevä mies, asuu yhdessä tanssiorientoituneen ystävänsä, Karin, kanssa. Karin on intohimoinen tanssija ja haaveilee pääsevänsä mukaan kansainväliseen kilpailuun. Heidän naapurissaan asuu Maria, lakifirmaan työllistynyt juristi, joka yrittää tasapainoilla työn ja rakkauselämän välillä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on kaikista idealistisin, Emma, joka työskentelee vapaaehtoisena ihmisoikeusjärjestössä ja kamppailee omien ihmissuhdeongelmiensa kanssa.

Sarja alkaa, kun Santeri päättää järjestää treffit kaveripiirinsä sinkuille. Treffeillä tapaavat herttainen Maria ja nokkela Emma, joilla molemmilla on kuitenkin silmänsä Karinissa. Kunkin päätyessä huomaamattaan ihastumaan toiseen, kaikenlaiset romanttiset sotkut ja väärinkäsitykset vallitsevat. Ja kun tähän sekoittuu vielä Santerin omapäinen sisko, joka saapuu viettämään aikaa Helsingissä ja aiheuttaa lisää kaaosta, sarjassa riittää draamaa ja hulvattomia tilanteita.

Sarja kuvaa nuorten aikuisten elämää humoristisella tavalla ja käsittelee läheltä monille tuttuja teemoja, kuten työn ja rakkauden yhteensovittamista, ystävyyttä, itsenäistymistä ja omien unelmien tavoittelua. Rakkauden lisäksi sarjassa korostuvat myös ystävyys ja perheen tärkeys.

Sarjan on käsikirjoittanut ja ohjannut suomalainen ohjaaja ja käsikirjoittaja Katriina Mäki. Näyttelijäkaartiin kuuluvat muun muassa Susanna, Elina ja Ville, jotka pääsevät näyttämään komediallista osaamistaan. Yhdessä he muodostavat uskottavan ja hauskan ryhmän, joka tempaisee katsojan mukaansa ensimmäisestä jaksosta alkaen.

“Rakkauden liekit” tarjoaa katsojilleen raikasta ja viihdyttävää vaihtoehtoa televisioviihteen joukosta. Sarjan ensimmäinen kausi sisältää kymmenen jaksoa ja sen odotetaan olevan yksi kevään ja kesän katsotuimmista kotimaisista sarjoista. Joten varmista, että televisiosi on valmiina lemmen seikkailujen seuraamiseen, kun “Rakkauden liekit” alkaa kuumentamaan iltojasi!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö