[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Haluaisitko matkustaa Suomeen, mutta pelkäät, että lompakkosi kevenee ennen kuin pääset edes näkemään suomalaisia metsiä? Ei hätää, sillä tässä artikkelissa jaan viisi vinkkiä taloudelliseen matkailuun Suomessa. Nämä neuvot auttavat sinua nauttimaan Suomen upeista maisemista ja kulttuurista, ilman että sinun tarvitsee myydä sieluasi maksukortillesi.

1. Unohda trendit, mene turistikartoille

Suomi on täynnä upeita paikkoja, jotka eivät ole vielä saaneet suurten massojen huomiota. Sen sijaan että menisit Helsinkiin ottamaan itsestäsi selfien Kampin ostoskeskuksessa, suuntaa kohti pientä maalaiskylää tai pohjoisen erämaata. Täältä löydät aitoja suomalaisia kokemuksia ja edullisempia hintoja kuin suurissa kaupungeissa.

2. Luonto on ilmainen ja upea

Suomi tunnetaan kauniista luonnostaan ja mikä parasta, sen ihaileminen ei maksa mitään. Lähde kävelylle kansallispuistoon tai suuntaa retkelle järven rantaan. Voit myös nauttia upeista maisemista käymällä saunassa ja uimassa järvessä, mikä on suomalaisten suosikkiharrastus ja usein maksuton.

3. Syö kuin kuningas, mutta älä mene turistiravintoloihin

Suosittelen kokeilemaan suomalaista ruokaa, kuten poronkäristystä ja herkullisia metsäsieniä. Mutta älä mene turistiravintolaan, vaan suuntaa paikalliseen kahvilaan tai perinteiseen ruokapaikkaan. Nämä ovat usein edullisempia ja tarjoavat aidompia makuelämyksiä.

4. Vältä hotelleja, mene hostellille tai vuokraa mökki

Hotellit ovat yleensä kalleimpia vaihtoehtoja majoitukselle. Sen sijaan voit yöpyä hostellissa, joka tarjoaa usein edullisempia huoneita ja mukavan yhteisöllisen ilmapiirin. Voit myös vuokrata mökin, mikä on loistava vaihtoehto jos matkustat porukalla. Lisäksi mökkimajoituksessa voit valmistaa omat ruokasi ja säästää näin ravintola- ja baarikuluissa.

5. Hyödynnä matkailualennuksia

Suomessa on paljon erilaisia matkailualennuksia, jotka voivat auttaa sinua säästämään huomattavia summia matkakustannuksissa. Ota selvää erilaisista tarjouksista etukäteen ja suunnittele matkasi sen mukaan. Voit esimerkiksi ostaa HSL:n Waltti-kortin, joka tarjoaa edullisempia matkoja julkisilla kulkuneuvoilla. Voit myös hyödyntää opiskelija-alennuksia ja muita kampanjoita eri nähtävyyksissä.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua nauttimaan Suomesta ilman, että matkakassasi käy ilmiinkihoodin. Muistathan kuitenkin, että paras tapa säästää matkakustannuksissa on nauttia paikallisista nähtävyyksistä ja kulttuurista!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö