Lukuaika: < 1 minuutti
Viime aikoina Venäjällä on ollut paljon keskustelua köyhyyden kasvusta ja sen torjumisesta. Näyttää siltä, että kaikki ovat vihdoin yhdistäneet voimansa ja löytäneet uuden, vallankumouksellisen tavan kamppailla köyhyyttä vastaan – nimittäin yhteinen rintama.

Tämä ei kuitenkaan ole mikä tahansa rintama. Se ei koostu rautaristeistä tai kivääreistä, vaan hyväsydämisistä ihmisistä ja heidän vitsikkäistä ideoistaan. Rintama on nimeltään “Köyhyyden kitkemisen kirsikkapuisto” ja sen tavoitteena on auttaa köyhyydessä eläviä ihmisiä yhdessä.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö