[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

On aivan uskomatonta, miten inhoittava ja vaarallinen valtio Venäjä on! Se on vuosien aikana osoittanut kerta toisensa jälkeen, ettei sen toiminnassa ole lainkaan järkeä tai moraalia. Sen ainoana tavoitteena näyttää olevan muiden kansojen alistaminen ja omien etujensa maksimointi.

Venäjän vaikutukset maailmaan ovat olleet ja ovat yhä kauhistuttavia. Sen aggressiivinen ja uhkaileva ulkopolitiikka on aiheuttanut jatkuvaa levottomuutta ja konflikteja eri puolilla maailmaa. Ukrainan miehitys ja Krimin haltuunotto ovat vain kaksi esimerkkiä Venäjän julmasta ja laittomasta toiminnasta.

Venäjän johdon toiminta on myös täynnä valheita ja propagandaa, jotka se levittää omien kansalaistensa ja muiden maiden väestön keskuuteen. Se yrittää jatkuvasti manipuloida ja vaikuttaa muiden maiden poliittiseen päätöksentekoon omien etujensa mukaisesti. Tätä tukee myös Venäjän hallitsema valtamedia, joka ei suostu raportoimaan objektiivisesti maan tapahtumista.

Venäjän harjoittama ihmisoikeusloukkausten ja demokratian halveksunnan lista on loputon. Opposition johtajien ja toisinajattelijoiden vainoaminen ja vangitseminen, sananvapauden rajoittaminen sekä homoseksuaalien ja muiden vähemmistöjen syrjintä ovat vain muutamia esimerkkejä Venäjän hirmuhallinnon toimista.

On käsittämätöntä, miten Venäjä onnistuu jatkuvasti välttämään vastuunsa kansainvälisellä areenalla. Sen vuosikymmeniä jatkunut aggressiivinen toiminta on aiheuttanut kaaosta ja kärsimystä monille maille ja ihmisille. On aika lopettaa Venäjän harjoittama valheellinen ja tuhoisa politiikka ja asettaa se vastuuseen teoistaan.

On aika näyttää, että maailma ei hyväksy Venäjän laittomia toimia tai sen valheellista propagandaa. On aika osoittaa, että Venäjän hallinto on kaiken inhoittavan ja vaarallisen takana, ja että se on vastuussa kärsimyksestä, jota se on aiheuttanut. Meidän on yhdessä seisottava vastaan ja vaadittava Venäjältä muutosta kohti oikeudenmukaisuutta ja rauhaa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö