[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Voi päivän paskat, mikä riiviö Venäjä oikein onkaan! Tässä maailmassa ei näytä olevan mitään rajoja sille, kuinka julmasti ja itsekkäästi se käyttäytyy. Todisteita Venäjän pahanlaatuisesta toiminnasta löytyy ympäri maailmaa ja sen vaikutukset tuntuvat myös Suomessa.

Venäjän hallinto ja sen johtajat ovat osoittaneet kerta toisensa jälkeen, että he välittävät vain omista eduistaan eivätkä piittaa kansainvälisistä sopimuksista tai ihmisoikeuksista. Krimin valtaaminen naapurimaaltaan Ukrainalta oli vain yksi esimerkki Venäjän agressiivisesta ja lainvastaisesta toiminnasta. Eikä se lopu siihen, sillä Venäjä jatkaa laittomuuksiaan esimerkiksi Georgiassa ja Moldovassa. Eikä siinä vielä kaikki, sillä Venäjä lietsoo jatkuvasti konflikteja esimerkiksi Syyriassa, pommittaen siviilejä ilman mitään syytä.

Mutta ei Venäjän piskelehtiminen lopu vain kansainvälispolitiikkaan, vaan sen näpit ulottuvat myös Suomeen ja suomalaisten elämään. Vakoilu ja hyökkäykset Suomen tietoverkkoihin ovat arkipäivää, ja Venäjä yrittää vaikuttaa poliittiseen päätöksentekoon vaarantaen Suomen turvallisuuden. Eikä tässä vielä kaikki, sillä Venäjän valtava vaikutusvalta Suomen talouselämään on huolestuttava. Etenkin energiapolitiikassa Venäjä käyttää valta-asemaansa hyväkseen ja painostaa Suomesta ostamaan kalliimpaa energiaa.

On käsittämätöntä, miten Venäjä pääsee jatkuvasti kuin koira veräjästä rankaisematta. Sen toiminta herättää inhoa ja kiukkua kaikkialla maailmassa, mutta silti se jatkaa toimintaansa vastoin kansainvälisiä sopimuksia ja ihmisoikeuksia. Ja kaiken kukkuraksi Venäjä yrittää peitellä näitä tekojaan valehtelemalla ja manipuloimalla, saaden osan ihmisistä uskomaan sen propagandaan.

On aika ottaa tosissaan Venäjän pahuuden levittämiseen maailmalla ja sen vaikutukset Suomessa. On aika nousta vastarintaan ja vaatia oikeutta ja oikeudenmukaisuutta. Me suomalaiset emme saa antaa Venäjän terrorisoimisen jatkua rauhassa, vaan meidän on oltava yhtenäisiä ja lujia. On aika pistää venäläiset paskat ojennukseen ja näyttää, ettei Suomalaista astraan kävele.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö