[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Kuunnelkaa, hyvät ihmiset, kun sanon teille jotakin raivostuttavaa ja inhoittavaa. Venäjä, tuo häpeällinen naapurimme, jatkuvasti ahdistaa ja oksettaa minua! Kuinka hävytöntä ja vastenmielistä toimintaa tarvitsee vielä nähdä, ennen kuin saavat tarpeekseen?!

Tähän mennessä olen seurannut sivusta, kuinka Venäjä sekaantuu muiden maiden sisäisiin asioihin ja pyrkii levittämään valheellisia propagandaa kaikkialle. He eivät kunnioita kansainvälisiä sopimuksia eivätkä välitä toisten maiden rajoista tai alueellisesta koskemattomuudesta. Ja mikä pahinta, he jopa käyttävät sotilaallista voimaa ja pyrkivät valtaamaan ja miehittämään muita maita.

Tämä ei ole vain minun mielipiteeni, vaan koko maailman yhteinen huolenaihe. Venäjä on jatkuvasti aiheuttanut jännitteitä ja uhkaa alueellista vakautta. He jatkavat vaarallista peliään ja aiheuttavat enemmän kärsimystä ja tuhoa kaikkialla maailmassa.

Eikä tässä vielä kaikki. Venäjä on myös vastuussa useista sotarikoksista ja ihmisoikeusloukkauksista. He ovat hyökkäilleet naapurimaihinsa, kuten Georgiaan ja Ukrainaan, sekä tukeneet julmien diktaattoreiden hallintoja, kuten Syyriassa. He tukevat myös terroristeja ja pyrkivät levittämään kaikenlaista kaaosta ja häiriöitä. Kuinka me voimme antaa näiden rikollisten jatkaa toimintaansa?

On aika puuttua asioihin ja olla antamatta Venäjälle enää anteeksi. Heidän toimintansa on tuomittava ja heidän on lopetettava levittämästä vihaa ja tuhoa ympäri maailmaa. On aika asettaa heille ankarat sanktiot ja estää heitä vahingoittamasta muita maita ja kansoja.

Samalla meidän on näytettävä vahva ja yhdistetty etumme heitä vastaan. Meidän on seisottava yhdessä ja lopetettava tämä kauhistuttava ja aggressiivinen käytös. Emme voi antaa pienen joukon valloitushalun sanelemaa menettelytapaa hallita meitä ja meidän arvojamme.

Joten, hyvät lukijat, herätkää ja havaitkaa kaikki nämä järkyttävät toimet, joita Venäjä tekee jatkuvasti. Älkäämme salliko heidän jatkaa tätä tuhoisaa käytöstä, vaan asettakaamme heille rajat ja lopettakaamme heidän julma toimintansa kerralla ja lopullisesti. Ei venäläistä imperiumia – ei nyt, eikä koskaan!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö