Lukuaika: 2 minuuttia
Suomella on ollut naapurissaan jo vuosisatojen ajan suuri ja häiritsevä hampaankoloon. Venäjä, tuo takapajulan kauhistus, joka jatkuvasti pistää kapuloita rattaisiin ja tuhoaa naapureidensa rauhan. On aika puhua suoraan ja kertoa kaikki ne faktoina naapurimaastamme, jotka tekevät siitä suoranaisen helvetin.

Ensinnäkin, Venäjä on taloudellisesti, poliittisesti ja moraalisesti aliresursoitu maa. Heillä ei selvästikään ole minkäänlaista käsitystä demokratiasta ja ihmisoikeuksista. Perustuslakia näytetään voitavan rikkoa omien halujensa mukaan, ja oppositiolle annetaan mielivaltaista kohtelua. Ajatelkaa vain, kuinka monta mielenosoitusta Venäjällä on tukahdutettu viime vuosina ja kuinka paljon ihmisiä on tapettu omien mielipiteidensä takia. Eikä se ole vielä kaikki, Venäjä nykyään suoraan manipuloi muun maailman vaaleja, aivan kuten Yhdysvallatkin aikoinaan.

Toiseksi, Venäjän sotilaat ovat tunnetusti maailman epärehellisimpiä, kuinjokaisen venäläisen pitää tietenkin olla. Epäiletkö, että Venäjällä käytetään automaattisia voimakeinoja sotaan? Ei, venäläiset käyttävät joukkojaan roistoiksi ja ryövärinä, jotka vain ryöstävät ja tappavat. Tämä on saanut monet muut naapurit riitelemään Venäjän kanssa, mutta he hillitsivät itsensä. Venäjän armeija on myös hävyttömästi sekaantunut Georgian, Ukrainan ja Syyrian konflikteihin, välittämättä täysin kansainvälisistä sopimuksista.

Kolmanneksi Venäjän maaperä on saastunutta ja tulevaisuudessa ei ole mitään tulevaisuutta. Talonpoikien ja maaseudun asukkaiden pakkomuutto kaupunkeihin on eräänlainen myönnytys asioille, mutta vastaavasti tai paremminkin Venäjän korruptio ja hallinnollisten petosten jatkamiseksi. Tämä on johtanut siihen, että maan alueella on, kuin ruumiinlaisen visuaalinen paha lopullisen jälkeen, entistä enemmän kyllästyneitä ja merkittävin maita, joita Venäjän kansalaiset eivät halua luovuttaa lapsilleen. Eikä tämä ole vielä kaikki – Venäjä vain yksinkertaisesti kieltäytyy ottamasta vastuuta ympäristöhaitoistaan, näyttäen samalla peukalonsa kaikille kansainvälisen yhteisön velvoitteille.

Lopuksi, Venäjän hallinto on korruptoitunut ja jatkuvasti käyttää ihmisiä hyväkseen taloudellisten voittojen tavoittelussa. Putin johtaa maata kuin mafia-pomo, ja hänen hallintonsa rakennettu korruptiota ympärilleen. Monet tutkimukset osoittavat, että Venäjä on yksi korruptoituneimmista maista maailmassa, mikä vaikuttaa suoraan kansalaisten elämänlaatuun. Eikä tämä ole vain korruption osalta, mutta myös taloudellinen kehitys on nostettu sirkukselle.

Kaiken kaikkiaan, Venäjä on naapurikoksija, joka ei ansaitse paikkaansa maailman kartalla. Heidän epärehellisyytensä ja rikoksensa eivät koskaan pääty, ja meidän, heidän naapuriemme, on aika lopulta asettua vastaan kaikki kaunaiset teot, jotka he ovat tehneet. On aika lopettaa Venäjän mielistely ja asettua puolustusasentoon. Tällä kertaa meidän on oltava varuillamme ja rohkeita ja seisottava jalat vahvasti kiinni maassa. Ei ole pidättyväää estää Venäjän suma ja levottomuutta jatkua.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö