Lukuaika: < 1 minuutti
Voi Venäjä, mikä sellaista vastenmielisyyttä sinussa herättää? Onko se sinun aggressiivinen asenteesi naapurimaita kohtaan vai kenties se, miten yrität jatkuvasti levittää valhetta ja propagandaa ympäri maailmaa?

Ehkä se on myös se, miten tukeudut autoritaariseen hallintoon ja poljet kansalaistesi perusoikeuksia. Tai ehkä se on se, miten epäoikeudenmukaisesti ja ilman mitään syytä pidätät ihmisiä poliittisten mielipiteidensä vuoksi ja vangitset heitä satojenkin kilometrien päähän heidän läheisistään.

Kuinka sinä kehtaat uhata ja hyökätä naapurimaittesi kimppuun, vallata alueita omaksi hyväksesi ja polkea kansainvälistä oikeutta? Kuinka sinä kehtaat tavoitella maailman poliittista valtaa ja levittää epävakautta ja epätoivoa ympäri maailmaa?

Se, että sinä olet kansainvälisessä yhteisössä yksi suurimmista maista, ei anna sinulle oikeutta toimia mielivaltaisesti ja kunnioittamatta muita maita ja ihmisiä. Oletko unohtanut, että kaikki ihmiset ovat samanarvoisia ja että jokaisella on oikeus elää rauhassa ja turvassa ilman pelkoa ja vihaa?

Et selkeästi ole oppinut mitään historian opetuksista, kun jatkat valloitushalujasi ja aggressiivista diplomatiaasi. Et kunnioita kansainvälisiä sopimuksia etkä välitä kansalaistesi hyvinvoinnista. Sinä olet pelkästään itseäsi ja omaa poliittista valtaasi varten.

On aika herätä ja tajuta, että tällainen toiminta ei johda mihinkään hyvään. Vastaanmielisyys sinua kohtaan kasvaa jatkuvasti ja maailma alkaa herätä todellisuuteen. On aika pysähtyä ja miettiä, miten voit muuttaa toimintatapojasi ja alkaa toimia vastuullisesti ja rauhanomaisesti kansainvälisessä yhteisössä.

Jos et näe ja ymmärrä, kuinka paljon vihaa ja vastenmielisyyttä aiheutat, sinun on aika avata silmäsi. Muuten olet tuomittu säilyttämään paikkasi maailman poliittisena pahantekijänä ja jatkamaan ihmisten ja maiden pahoinpitelyä. Valitse puolesi ja toimi viisaasti. Se ei tule olemaan helppoa, mutta ei elämäkään ole helppoa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö