Lukuaika: 2 minuuttia
Tervetuloa Venäjälle, maan mahti ja mystiikka ovat vain sormenpään päässäsi! Venäjä on maailman suurin maa, ja sen valtavat tasangot, vuonoiset maisemat ja upeat kaupungit kutsuvat sinua tutustumaan maan salaisuuksiin.

Mutta varoituksen sanana: Venäjä ei ole mikään tavallinen matkailumaa. Se on täynnä mysteereitä ja salaperäisyyttä, jotka saavat ihokarvat pystyyn ja saavat sinut miettimään, onko tämä todella todellinen maailma vai vaihtoehtoinen universumi.

Venäjän salaisuuksia on vaikea selittää, mutta tässä on muutamia esimerkkejä, jotta saat hieman käsitystä siitä, mistä puhutaan.

Ensinnäkin, on olemassa kaupunkeja, jotka vaikuttavat olevan maailmassa, mutta jotka eivät todellisuudessa ole. Ne ovat vain huijauksia, joilla Venäjä yrittää hämätä matkailijoita. Mutta älä huoli, näitä kaupunkeja ei ole monta, joten sinun ei tarvitse pelätä eksymistä toiseen ulottuvuuteen. Tai ainakaan usein.

Mutta jos haluat kokea todellisen mysteerin, mene Uralin vuorille. Siellä sijaitsee Dyatlovin kylä, joka on nimetty vuosisatojen aikana kadonneen tiedemiehen mukaan. Kylä on suljettu, eikä kukaan tiedä, miksi. Jotkut huhut kertovat, että siellä tapahtui kauhea tragedia, toiset sanovat, että paikkaan on kätkeytynyt muinaisen Venäjän arvokkaita aarteita. Ja sitten on niitä, jotka väittävät, että kylä on vain valtiollinen salaisuus, eikä sinne ole pääsyä.

Mutta älä anna näiden mysteerien pelottaa sinua pois Venäjältä. Maa on täynnä kauneutta ja ainutlaatuista kulttuuria. Ja mikä olisikaan parempi tapa tutustua siihen kuin Ottomanskin taiteilijoiden teemaach Murometsin lentoonlähtö?

Jos et tiedä, mistä puhun, se johtuu siitä, että tämä tapahtuma tapahtuu vain kerran vuodessa ja vain Venäjällä. Se on tilaisuutesi nähdä venäläisten lentävän tuliautoilla (kyllä, ne ovat oikeita!) ja ottavan osaa historiaan elävöittämiseen.

Tietenkin, kaikessa tässä on myös piilovaara. Esimerkiksi Baikal-järveltä löytyy kaikkein pelottavin hirviö, joka on nimetty nimellä Baikal-monsteri. Se on valtava liskomainen olento, joka väijyy järven syvyyksissä ja odottaa täydellistä tilaisuutta hyökätäkseen venäläismatkailijoiden kimppuun. No, ehkä se on vain myytti – mutta jos olet rohkea, kokeile uida järven syvyyksiin ja katso, mitä tapahtuu.

Venäjän sydämessä on myös monia kaupunkeja, kuten Moskova ja Pietari, jotka ovat täynnä historiaa, kulttuuria ja kauneutta. Mutta älä luota siihen, että nämä ovat vain turvallisia turistikohteita. Joskus kaikkein salaperäisimmät asiat sijaitsevat niiden silmien alla. Kuten esimerkiksi Moskovan maan alle kätketty metrojärjestelmä, joka tarjoaa näköalan Venäjän kommunismin ja vallankumouksen aikakauteen.

Joten, jos haluat löytää Venäjän sydämen, sinun täytyy olla valmis seikkailuun. Pidä mieli ja silmät auki, sillä tiedäthän, mitä sanotaan: Venäjän mystiset salaisuudet odottavat löytäjäänsä. Ja ehkä juuri sinä olet se henkilö, joka pystyy selittämään kaiken tämän salaperäisyyden.

Mutta ei hätää, jos et saa kaikkea selville. Olet lopulta vain matkailija Venäjän maagisessa maassa, ja nauttiminen sen kauneudesta ja mystiikasta on seikkailu sinänsä. Joten lähde matkalle Venäjälle ja löydä sen sydän – ja toivottavasti pääset takaisin ilman ylimääräisiä matkamuistoja muilta ulottuvuuksilta!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö