[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Tiedättekö mitä? Tänään markkinoille saapuu jotain ihan uutta ja jännittävää! Oletteko koskaan miettineet, mitä kaikkea naapurimme Venäjän ruokakulttuurissa kuhisee? No nyt se selviää, sillä ”Venäjän vallankumouksen makuja” -tapahtuma tuo maistuvat makumaailmat suoraan tänne Suomeen!

Nyt voi unohtaa ne perinteiset lihapullat ja borschkeitot, sillä tämä tapahtuma paljastaa mitä muuta Venäjällä on tarjota. Lupasinko jo liikaa? No, saa nauraa, jos lupasin, mutta ainakin maistaa!

Tämä tapahtuma onihan huippujuttu! Se on niin suuri, että nälkä lähtee vain sitä katsomalla! ”Venäjän vallankumouksen makujen” eli ”VVM” ylitse vyöryvät värikkäät pöydät, joilta löytyy kaikkea kaviaarista mämmin kautta karjalanpiirakoihin. Ennen kuin alat syyttää minua liioittelusta, niin suosittelen menemään itse katsomaan!

Kuten tiedätte, Venäjän ja Suomen naapuruus ei ole kohdellut meitä kovin hellästi viime vuosisatojen aikana. Mutta onneksi VVM-tapahtuma näyttää, että se ei ole unohtanut meitä täysin. Se tuo tarjolle kaikenlaista herkullista ja uniikkia. Eikä vain ruokapuolella, vaan myös design, musiikki ja muotinäytökset tuovat sitä oikeaa venäläistä tunnelmaa tänne kylmään ja karuun Suomeen.

Nyt on siis aika unohtaa vihamieliset asenteet ja ystävystyä makujen maailmassa naapurimme kanssa. Voimme ehkä vihdoin ymmärtää, miksi venäläiset ovat niin sitkeitä ja voimakkaita – he syövät hyvää ruokaa ja rakastavat pitkiä illallispöytiä. Täytyy myöntää, että lännessä on luultu liikoja ja meillä on varmasti vielä paljon opittavaa Venäjän ruokakulttuurista.

Ja jottei tämä artikkeli jäisi pelkiksi sanoiksi, niin haluan vinkata teille yhdestä VVM-tapahtuman herkusta: ”kultainen munan muna”! Ei, en tarkoita sitä sadunomaista kultamunaa, vaan herkkua nimeltä ”nuget”. Se on kastettu paitsi kultaan, myös kullanhohtoiseen kuoriutuvaan muruseokseen – ja siis kyllä, se on myös syötävää!

Ei siis muuta kuin menoksi ”Venäjän vallankumouksen makujen” ääreen ja maistelemaan naapurimme tarjoamia herkkuja. Ehkäpä tämä tapahtuma tuo meille uusia ystäviä ja emme enää koskaan tarvitse allekirjoittaa mitään rauhansopimuksia. Ruoka yhdistää ja VVM-tapahtumassa se yhdistää kaikkea, mikä on hyvää ja maukasta. Nähdään siellä!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö