[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Kuulkaas tyypit, ootteko koskaan haaveillut matkasta idän maagiseen maahan? Ei, en tarkoita Kiinaa tai Japania, vaan paljon isompaa ja mystisempää – Venäjää! Siellä, missä vodka virtaa ja karhut kävelevät vapaina, odottaa vangitseva historia ja ainutlaatuinen kulttuuri sinua.

Uskotko taruihin matkustavien aikamme kauneudesta, hypnoottisista rakennuksista ja lukuisista sala-aseista? No, antaa Venäjän näyttää sinulle, mikä on todella mahdollista.

Mutta ensin, selvitetään matkasi välttämättömät yksityiskohdat. Tarkista, että passisi on voimassa ja lataa itsesi reilusti aurinkovoidetta – Venäjällä ei leikkiäkään kylmien talvien kanssa. Ja kyllä, Venäjä on suuri maa, joten pukiessa on syytä muistaa, että astuessaan ulos Siperia saattaa yllättää sinut napakalla pakkasella.

Venäjän mafia on inspiroinut lukuisia elokuvia ja sarjoja, mutta tietätkö, miksi he ovat niin pelottavia? Sanotaan, että heillä on yhteys Venäjän vankila- ja työleirijärjestelmään – joten miksi et tutustuisi näihin paikkoihin itse? Viimeaikaiset opastetut retket ovat osoittaneet, että vangitsevasta historiasta ja ainutlaatuisesta kulttuurista voi nauttia myös turvallisesti.

Venäjällä on upeita nähtävyyksiä, jotka eivät ole vain helmiä Moskovan ja Pietarin kaltaisissa suurissa kaupungeissa, vaan myös pienemmissä kohteissa. Esimerkiksi Baikal-järvi on eeppinen ja maksimaalisen kokemuksen tarjoava paikka. Se on maailman syvin ja vanhin makean veden järvi, ja se on koti monille harvinaisille eläinlajeille, kuten Baikal-hylkeille ja Baikalin norpille. Älä siis unohda ottaa selfietä näiden sulopussien kanssa!

Kautta aikojen Venäjän kulttuuria on vaalittu ja se on vaikuttanut moniin maailman nykyisiin trendeihin. Esimerkiksi venäläinen baletti on yksi suosituimmista tanssilajeista maailmassa, ja onhan se ymmärrettävää – kuka ei haluaisi tanssia lumoavasti balettitossuissa lumoavan musiikin soidessa?

Jos et ole muuten vielä vakuuttunut, niin kokeilepa herkullista venäläistä ruokaa. Ne, jotka ovat kokeilleet venäläisiä lihapullia tai borsch-keittoa, tietävät, että tästä matkasta palaa kotiin muuttuneena ruokamatkailun mestarina.

Joten, hyvät matkailijat, jos haluatte heittäytyä haastavaan, mutta palkitsevaan kokemukseen, matka Venäjän idylliseen maahan on juuri teille. Sen vangitseva historia ja ainutlaatuinen kulttuuri saavat varmasti sinut hykertelemään ilosta. Mutta älä unohda, että matkailijoiden toivottaminen tervetulleiksi on yksi Venäjän suosituimmista kansallisurheilulajeista – joten ähäkutti, tule tekemään sitä itse!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö