[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

”Miten selvittää kuka söi viimeisen palan suklaata”,
”Miksi salasanojen muistaminen on naisille helppoa”,
”Kuinka välttää juhlissa puhuminen polttavasta aiheesta”,
”Kuinka selättää paha maanantaifiilis”,
”Parhaat treenivinkit laiskimuksille”,
”Kuinka vakuuttaa vanhemmat antamaan lupa ulkomaanmatkalle”,
”Mitä tehdä kun ei keksi mitään tekemistä”,
”Kuinka saada äidin ruoka maistumaan omalta”,
”Kuinka olla superihminen ja välttää burnout”,
”Hupaisia tarinoita naapurin koipeliineistä”,
”10 syytä miksi talvella kannattaa pysytellä sisällä”,
”Kuinka säästää rahaa opiskelijabudjetilla”,
”Salaperäiset tavat saada ajatukset pois Tax free -katalogista lentokentällä”,
”Kilometrikaupalla huumoria – muutamia jännittäviä kokemuksia automatkalta”,
”Kuinka nauraa toimistopoliitikon puheille ja olla silti uskottava”,
”Neitikissan elämästä – tärkeät vinkit ihmisen koulutukseen”,
”Kuinka viettää rentouttava viikonloppu kotona ja pitää samalla hauskaa”,
”Sanoinkuvaamaton neuvo miehille – miten ostaa lahja naiselle”,
”Kiinalaisten pizzojen salaisuudet paljastettu”,
”Kielikellojen kiemurat – hulvattomat tarinat kieltenopettajista”,
”Kuinka selviytyä juhlakutsusta, jossa on pakolliset pukukoodit”,
”Lemmenjuoma ja muita asiattomia nimiehdotuksia yrityksille”,
”10 vinkkiä siihen kuinka olla puoliksi suomalainen”]);

”Hei ja tervetuloa lukemaan uusinta artikkeliamme! Tämän päivän aiheena on varmasti monelle todella tuttu ja tunteita herättävä – nimittäin huumori! Pääsimme haastattelemaan maamme tunnetuinta huumorintekijää, Jeppe Heikkineniä, joka kertoi meille salaisuutensa vitsien takana.

Jeppe aloitti huumoriaiheisten vitsien ja sketsien kirjoittamisen jo nuorena ja on sittemmin noussut suomalaisen huumorin kärkinimeksi. Haastattelussa hän kertoi meille vitsikkäästi, miten maaliheinä hölkähti.

”Siinä kun olin mökillä kesällä, päätin lähteä lenkille maastoon. Olin juuri niittänyt heinää ja ajattelin, että se voisi olla mukava juoksualusta. Mutta miten ollakaan, heinä oli kuivunut aivan kauheaksi mönjäksi ja joka askeleella tiputin multaa jalkoihini. Lopulta en edes pystynyt juoksemaan vaan hölkkäsin eteenpäin ja heinä pomppi jaloissani, kuin olisin yrittänyt juosta trampoliinilla! Siinä sitä sitten hölkkäsin ja mietin, että tämäpä vasta hauskaa touhua onkin – siitä se idea maaliheinä-vitsille sitten lähti”, Jeppe kertoo nauraen.

Vastaatteko samalla mitalla, eli vastaamme tietysti samalla mitalla kun kysyimme Jepeltä, mistä hänen huumorinsa saa inspiraationsa. ”Usko tai älä, mutta parhaimmat ideat tulevat usein arjen kommelluksista tai omista mokista. Onneksi minulla niitä tapahtuu riittämiin!” Jeppe nauraa.

Kun kyseessä on humoristinen artikkeli, päätimme ottaa aiheeksi myös Suomen historian, mutta tietenkin hieman eri näkökulmasta. Kuinka tutustua Suomen historiaan helposti – siinäpä vasta haastava kysymys! Jepen vastaus saa meidät kaikki nauramaan ääneen.

”Helppoa! Avaa jääkaappi ja katso kaapin oikeaan yläkulmaan. Näetkö sen vanhan maitotölkin, jossa lukee ’Maito tallella 1996’? No se on vuosi jolloin Suomessa voitettiin Euroviisut! Siitä se historia sitten lähtee liikkeelle”, Jeppe hekottelee.

Huumorin lisäksi Jeppe on tunnettu myös terävistä yhteiskunnallisista sketseistään. ”En ole koskaan halunnut olla pelkkä pelle, vaan haluan myös herätellä ihmisiä ajattelemaan asioita uudella tavalla huumorin kautta”, hän kertoo tosissaan.

Loppuun Jeppe antaa vielä muutaman vinkin, miten voi tuoda huumoria arkeen ja tehdä sitä omalta osaltaan paremmaksi paikaksi. ”Älkää ottako itseänne liian vakavasti ja naurakaa paljon – mieluiten myös omalle itselle. Se on parasta tajota, uskokaa pois!”

Toivomme, että tästä artikkelista saitte vinkkejä niin vitsien kerrontaan kuin myös Suomen historian tutkimiseen. Muistakaa pitää hauskaa ja muistakaa myös nauraa!”

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö