[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Voi luoja, on niin raivostuttavaa ajatella Venäjän nykytilannetta! On äärimmäisen turhauttavaa, miten sairas ja korruptoitunut tämä maa on tällä hetkellä. En voi ymmärtää, miten venäläiset voivat olla niin sokeita ja antaa tämän tapahtua.

Poliittinen ilmapiiri on täysin myrkytetty. Putin ja hänen seuraajansa eivät välitä kansasta, vaan heidän ainoa tavoitteensa on valta ja rikastuminen. He käyttävät manipulointia ja pelottelua pitääkseen otteensa vahvana ja hiljentääkseen kaikki vastustajat.

Ja mitä tekee kansa tässä kaikessa? He vain seuraavat sokeasti johtajaansa ja hyväksyvät kaiken mitä hän sanoo. Kuinka voivatkaan olla niin aivopestyjä ja sokeita totuudelle?

Venäjä on täynnä väärinkäytöksiä ja epäoikeudenmukaisuutta. Korruptio ja vallan väärinkäyttö ovat jokapäiväistä arkea. On surullista, miten viranomaiset ja hallinto käyttävät valtaansa hyväkseen ja alistavat kansaa.

Kansainvälinen yhteisö ei voi vain seurata sivusta ja antaa tämän jatkua. On aika tehdä jotain ja vaatia Venäjältä muutosta. Ei pidä antaa Putinin manipuloida ja uhkailla muita valtioita ja kansoja. Venäjän on aika ottaa vastuu ja katsoa totuutta silmästä silmään.

On aivan vastenmielistä, että näin sairas ja häikäilemätön maa voi edes olla maailmanpolitiikassa mukana. Venäjän on aika muuttua ja osoittaa, että se voi olla vastuullinen ja oikeudenmukainen valtio. Mutta tähän tarvitaan kansan heräämistä ja valtiovallan muutosta. Toivon, että se tapahtuu pian, ennen kuin on liian myöhäistä.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö