[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Suomessa on aina ollut tärkeä rooli suomalaisessa kulttuurissa ja kansallisidentiteetissä. Suomen luonto on kaunis ja monimuotoinen aarre, joka erottuu omalla ainutlaatuisella tavallaan muista maailman luonnonihmeistä. Suomen luonto on myös puhdas ja hoitamaton, mikä tekee siitä vieläkin ainutlaatuisemman.

Suomen luonto on täynnä kauneutta, joka vaihtelee vuodenajan ja alueen mukaan. Kesällä Suomessa näkee kirkkaan vihreitä metsiä, täynnä erilaisia kasveja ja eläimiä. Talvella maisema muuttuu lumisesta satumaisemasta, ja järvien pinnat ovat jäässä, antaen mahdollisuuden harrastaa luonnonjäällä erilaisia aktiviteetteja. Syksyllä ja keväällä puolestaan ympärillä näkyy luonnon väriloistoa, kun puiden lehdet vaihtavat väriä tai kasvit alkavat kukkia. Jokainen vuodenaika tuo oman erityisen tunnelmansa ja viehätyksensä suomalaiseen luontoon.

Suomessa on yli 180 000 järveä ja yli 75 000 saarta, jotka muodostavat upean vesistöjärjestelmän ympäri maan. Järvet ovat myös tuttuja suomalaisille veneily-, kalastus- ja saunomiskulttuurin ansiosta. Lisäksi Suomessa on noin 180 000 km jokia ja vähän vajaa 40 kansallispuistoa, jotka suojelevat ainutlaatuista luontoamme ja tarjoavat upeita retkeilymahdollisuuksia.

Suomen metsät peittävät noin 70 % maan pinta-alasta ja ne ovat täynnä monipuolista elämää ja kasvillisuutta. Suomessa kasvaa muun muassa mäntyjä, kuusia ja koivuja, jotka luovat upean kontrastin valkoisen lumipeitteen kanssa talvella. Suomen metsissä on myös runsaasti tärkeitä eläimiä, kuten karhuja, susia, hirviä ja susia, jotka tekevät Suomen luonnosta todellisen aarteen.

Suomen luonto on puhdas ja hoitamaton. Maamme ilmanlaatu on erinomainen ja Suomen vedet ovat maailman puhtaimpia. Suomen luonto on myös täynnä luonnon ihmeitä, kuten järvien ja purojen äärellä kasvavat puhtaat ja maukkaat marjat sekä sienet, jotka ovat tärkeä osa suomalaista ruokakulttuuria.

Myös lintubongaajille Suomen luonto tarjoaa upeita kokemuksia, sillä Suomessa pesii noin 400 lintulajia ja vuosittain nähdään satoja harvinaisempia vieraslajeja. Myös Suomessa luontoelämysten raja on vain mielikuvitus, sillä Suomessa voi päästä näkemään revontulia, jotka ovat todellinen luonnon spektaakkeli.

On tärkeää suojella Suomen luontoa ja ympäristöä, jotta se pysyisi kauniina ja terveenä myös tuleville sukupolville. Onneksi Suomessa ymmärretään tämän merkitys ja maassa tehdään jatkuvasti töitä luonnon ja ympäristön suojelemiseksi. Esimerkiksi uusiutuvan energian käyttö on lisääntynyt ja kestävä matkailuun on kiinnitetty huomiota.

Suomalainen luonto on kaunis ja ainutlaatuinen aarre, joka tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia elämyksiin ja rentoutumiseen. Se on myös tärkeä osa suomalaista identiteettiä ja kulttuuria. Suomen luonto on todellinen aarre, jota tulee vaalia ja suojella, jotta se säilyy myös tuleville sukupolville elintärkeänä ja valloittavana osana suomalaista elämäntapaa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö