[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Onko sinun hyvinvointisi hukassa? Ei hätää, suomalainen luonto ja ympäristö ovat täällä pelastamaan päiväsi! Kyllä vain, se saattaa kuulostaa oudolta, mutta totta se on.

Suomessa on tunnetusti neljä vuodenaikaa: talvi, kevät, kesä ja syksy. Ja jokaisella niistä on oma erityinen vaikutuksensa suomalaisten hyvinvointiin.

Aloittaen talvesta, se tuo mukanaan pakkaset ja lumipyryt. Mutta se ei haittaa suomalaisia, sillä tiedämme miten selviytyä näistä olosuhteista. Meillä on pitkät ja lumiset talvet, jotka mahdollistavat monipuolisen ulkoilun. Lumikenkäily, hiihto, luistelu, mäenlasku… Vaihtoehtoja riittää! Ja mikä parasta, kaikki nämä ovat ilmaista huvia, sillä täällä Suomessa ei tarvitse maksaa laduista tai luistinradoista.

Kevät tuo mukanaan uuden alun ja piristävän auringonpaisteen. Luonto herää henkiin ja kansa myös. Päivät pitenevät ja linnut aloittavat iloisen liverruksensa. Suomalaiset pukeutuvat iloisiin kevätpäällysteisiin ja aloittavat terassin valmistelun, sillä eihän tässä maassa voi koskaan tietää milloin seuraava kesä tulee.

Kesä… Ah, se on suomalaisten suosikkivuodenaika. Aurinko paistaa, järvet ja meri kutsuvat uimaan, grilli savuaa ja hyttysiä karkuun juokseminen on kansallinen harrastus. Suomalainen saunoo, juo kahvia ja nauttii kauneudesta ympärillään. Olemme onnekkaita, sillä meillä on lukemattomia luonnonkauniita paikkoja, joihin paeta arkea ja rentoutua.

Syksy tuo mukanaan kauniit ruskan värit ja sateiset päivät. Mutta tiesitkö, että sateet ovat yksi syy suomalaisen hyvinvointiin? Kyllä, olet lukenut oikein. Suomen sade on yksi maailman puhtaimmista ja se tekee ihmeitä ympäröivälle luonnolle. Sateen jälkeen ilma on raikas ja puhdas, mikä tekee ihmeitä hengityksellemme ja mielialallemme.

Ja eikä tässä vielä kaikki. Suomen luonto ja ympäristö vaikuttavat myös meidän ruokakulttuuriimme. Metsämme tarjoavat meille marjoja ja sieniä, jotka ovat täynnä vitamiineja ja hivenaineita. Ja kuten tiedät, hyvin ruokittuna on hyvin mieletön!

Tietenkään emme saa unohtaa suomalaisia saunoja. Niitä on niin paljon, että voimme suorastaan saada yksityissaunan paikallisella järvellä. Saunomisen terveysvaikutukset eivät ole salaisuus, ja se on varmasti yksi syy siihen, miksi suomalaiset ovat niin rentoja ja onnellisia.

Joten jos sinulla on huono päivä, ota hetki ja mene ulos. Hengitä raikasta ilmaa ja ihastu suomalaisten luonnonkauneuteen. Vapauta mielesi stressistä ja kiireestä. Lämpimästi tervetuloa Suomeen, maahan jossa luonto ja ympäristö tekevät sinusta onnellisemman ihmisen.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö