[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Suomi on tunnettu upeista luontokohteistaan, jotka tarjoavat mahtavan tilaisuuden paeta arjen kiireitä ja kokea luonnon rauhaa. Luonto onkin suomalaisten luontainen elementti ja sen merkitys hyvinvoinnille on kiistaton. Kerromme nyt humoristisesti, miten suomalaiset luontokohteet vaikuttavat hyvinvointiimme.

Ensimmäisenä on tietysti mainittava suomalaisten suosikki, metsä. Metsä on kuin suomalaisen toinen koti, jossa viihdytään niin sienestämässä, marjastamassa kuin vain rauhoittumassa luonnon äärellä. Metsässä voi huoletta höpötellä ääneen, sillä kukaan ei kuule sinua. Täydellinen paikka siis myös nauraa ääneen suomalaiseen tyyliin, eli sisäänpäin. Ja mikä voisikaan olla parempi tapa rentoutua kuin jäkälien päällä makaaminen ja taivaan pilvien tuijottelu?

Toinen suomalainen luonnonihme on järvi. Järven rannalla on kuin pakollista saunoa ja heittäytyä sen jälkeen viilentymään järveen. Tämä perinteinen hyvinvointikokonaisuus sisältää myös olennaisena osana höyryävät löylyt, joissa suomalainen voi unohtaa kaikki murheensa ja huolensa. Mikä onkaan rentouttavampaa kuin löylyhuoneen pimeässä valossa istuminen ja saunavihdan lempeä viuhuttaminen?

Kolmas luontokohde, joka ei jätä ketään kylmäksi, on tietysti talvi ja sen tuomat mahdollisuudet. Suomalaiset nauttivat talvesta täysin siemauksin, sillä se tarjoaa mahdollisuuden harrastaa erilaisia luontoliikuntalajeja, kuten hiihtoa, luistelua ja lumikenkäilyä. Lisäksi talvella voi rentoutua avantouinnin parissa, joka on kuin stressinpoistoa jääkylmässä vedessä. Tiedät varmasti, että olet suomalainen, jos vilkaisevalla silmäyksellä pystyt määrittämään pakkasasteet, ja jos et tunne paleltumisen uhkaa 15 asteen pakkasessa.

Vitsi vitsin päälle, mutta suomalaiset luontokohteet ovat todella ainutlaatuisia ja vaikuttavat positiivisesti hyvinvointiimme. Ne tarjoavat mahdollisuuden paeta arjen kiireitä ja nauttia luonnon rauhasta. Niissä voi rentoutua, harrastaa ja unohtaa kaiken muun. Joten suomalaiset, muistakaa nauttia luonnosta ja sen tarjoamista hyvinvointihetkistä!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö