[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

[code_snippet id=31 php format]

The Mother of Bears Bärarnas moderland

, eli ”The Mother of Bears”, on nainen jolla on selkärankaa enemmän kuin itse Teddy-karhulla. Hän on koko karhumetsän pelätyin ja arvostetuin naispuolinen hahmo, joka hallitsee Karhumetsän karvaista valtakuntaa yhdellä tiukalla tassullaan.

Tämä karhujen kuningatar on ollut hallitsijana jo vuosien ajan ja hänen valtaansa ei kyseenalaisteta. Hänen karvojen peittämässä valtaistuimessaan hän istuu majesteettisena ja antaa käskyjä kuin hajuttomia puskissa pörrääviä vetoja.

Vaikka The Mother of Bears onkin pelätty ja vaativa johtaja, niin hänellä on myös huumorintajua. Sehän on selvä, sillä eihän kukaan pärjää karhujen maassa ilman pieneenkin pienee annostusta vitsikkyyttä. The Mother of Bears onkin tunnettu karhujen leirin virallisena stand up-koomikkona. Hänen osuutensa ”Miksi karhu ei ikinä käy koulussa?” saa aina tiivisti puskissa vierekkäin seisovat karhut ujostelemaan nauruaan niin että pörröiset tassut läpsyvät jotain rajallisesti yhteen.

Mutta vitsailunsa lisäksi The Mother of Bearsilla on myös vakavampi puolensa. Hän suojelee karhuja ja heidän reviirejään tiukasti ja on valmis taistelemaan viimeiseen karvaiseen vapaapäiväänsä asti. Hän etsii jopa toisten eläinten kanssa käsi kädessä ja taistelee puolesta heitä karhumetsän rajoilla lymyileviltä vaaroilta. Sillä vaikka hän dominoi ja murisee, niin hän on myös oikeudenmukainen ja suojelee kaikkia metsän asukkaita.

The Mother of Bears on myös tunnettu karhujen äidinä. Hän huolehtii jokaisesta karhunpenikasta kuin omastaan ja he ovatkin hänen silmäteriään. Karhuemojen kanssa hän ottaa päiväunia ja opettaa heille tärkeitä elämänoppeja, kuten miten kaadetaan puu ja minkälainen marjapensas on syötäväksi ja minkä jättää rauhaan.

Tämän karhujen kuningattaren ei tarvitse rynnätä puskien väliä juostessaan ongelmia pakoon. Hänellä on oma, karvoilla peitetty saattueensa, joka seuraa häntä kaikkialla minne hän menee. Ja jos joku uskaltaa edes ajatella loukkaavasti hänen karvoitustaan tai hänen karhujensa oikeuksia, niin he saavat kohdata karhumetsän vihan ja bebesi Bradin, The Mother of Bearsin karvapeiton alle lymyävän karjuvan ja karvanisevan karhuvaunun.

The Mother of Bears on karhujen mobiilijäsen, mitä tulee vihamielisiin turvavälimääräyksiin raavi- ja ilmaisuturvaamisessa. Hän on vannoutunut karhuvideoiden katsoja, eikä vain katso niitä itseään, sen hän lähettää muidenkin seuraamaan, ja se mitä voi odottaa hänen persoonatraditoimaan ovat piankin kuolleemmat kävelyet äänesäket. Muut eläimet eivät uskalla olla häntä vastaan, vaan noudattavat hänen sääntöjään, sillä he tietävät että heillä ei ole mitään mahdollisuutta selvitä karhumetsässä ilman Mother of Bearsia.

Joten jos sinulla on joskus kunnia tavata The Mother of Bears karhumetsässä, muista osoittaa hänelle kunnioitusta ja tarjota hänelle marjaa tai hunajaa. Silloin saatat päästä hänen hyväksi ystäväkseen tai jopa suojeluksensa alle karhumetsän vihamielisten karvapeiton alla. Ja muistathan myös noudattaa karhumetsän sääntöjä, sillä The Mother of Bears pitää niistä tiukasti kiinni!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö