Lukuaika: 2 minuuttia
Riemu repesi suomalaisessa terveydenhuoltomaailmassa, kun uusi teknologia teki jytkyn ja mullisti koko alaa. Monet hoitajat ja lääkärit hurrasivat innoissaan, kun viimein pääsivät hyvästelemään vanhat ja rähjäiset laitteet, jotka olivat viimeisen päälle viimeisen päällä vuonna nakki ja hapankorppu.

Uusi teknologia oli nimeltään “Terhokone 3000” ja se oli kuin suoraan tulevaisuudesta saapunut. Se oli kiiltävä, moderni ja täynnä hienoja nappeja, jotka lupasivat mittailla kaiken maailman terveysasioita aina verenpaineesta kyynelten suolaisuuteen asti.

Kun ensimmäinen Terhokone 3000 tuotiin paikalliselle terveysasemalle, siitä tuli saman tien kuuminta hottia koko kylällä. Ihmiset jonottivat innokkaina päästäkseen kokeilemaan uutta teknologiaa ja näkemään, mitä ne nappulat oikein tekivät.

Hoitoon tullessaan potilaille annettiin red carpet -kohtelu ja heidät istutettiin upeilla valkoisilla nahkasohvilla odottamaan vuoroaan. Julkkikset olivat kateudesta vihreitä, sillä hekin halusivat osansa Terhokone 3000:n käsittelyyn. Julkaisimme nimittäin asian tässä ja nyt: Terhokone 3000 on hoitomatkailun seuraava suuri trendi. Uudet kylpylähotellit, jotka tarjoavat yhdisteltyjä hoitolomat ja Terhokone 3000:nkäsittelyjä, ovat jo tuloillaan. Ja mikä parasta, niiden henkilökunta ei kieltäydy vakuuttavasta korpeamisesta, koska Terhokone 3000 hoitaa kaiken.

Mutta mitä Terhokone 3000 sitten oikein tekee? No, kyseinen laite on niin monipuolinen, että se voisi olla jopa suomen kielen monitulkintaisin sana. Se mittaa verenpaineen lisäksi esimerkiksi hormonitasot, kehon aineenvaihdunnan, fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin sekä jopa käyttäjän eilisen tv-sarjan katselumäärän.

Lopputyönä Terhokone 3000 tulostaa asiakkaalle yksilöllisen ja tarkasti räätälöidyn hoitosuunnitelman, joka auttaa saavuttamaan täydellisen terveyden ja onnen. Suomen terveyskasvaneet ovat jo nyt laskeneet, että tämän laitteen ansiosta sairauspoissaolot vähenevät huomattavasti ja kansanterveyskustannuksetkin pyörähtävät korkkiruuvina kohti alakattoa.

Mutta ei tässä vielä kaikki, sillä Terhokone 3000 sisältää myös virtuaalisen lääkärin, joka vastaa käyttäjän kysymyksiin ja hoitaa mahdolliset tautitilanteet etänä. Tästä saamme todistuksena kymmeniä asiakkaita, jotka ovat onnensa kukkuloilla, koska saavat vihdoinkin olla sairaslomalla ilman että joutuvat näkemään yhtään lääkäriä.

Tästä päivästä alkaen Terhokone 3000:n voi löytää kaikkialta: terveyskeskuksista, kouluista, työpaikoilta, ravintoloista – jopa yksityiskodeista! Laitteiden lisääntymisen myötä suomalaiset alkavat pian elää maailman terveellisimpiä elämiä, minkä ansiosta Suomesta tulee numero yksi onnellisuuden maailmassa.

Ja seuraavan kerran, kun käyt lääkärissä ja sinua ohjataan Terhokone 3000:n ulottuville, voit hymyillä ja sanoa: “Kiitos, Terhokone 3000, että pelastit minut vanhan ajan lääketieteestä ja veit minut tulevaisuuteen!” Päivittelevät kylän tädit suoraan lääkärin korvien juuresta kuultuaan ja sitten kaikki nauravat iloisesti.

Niin muuttuu suomalainen terveydenhuolto Terhokone 3000:n myötä ja samalla Suomi saavuttaa maailmanrauhan, loppumattoman onnellisuuden ja jääkarhuista tulee äitimaa. Kiitos, Terhokone 3000! Kiitos, tulevaisuus!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö