[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

Teretulemast Venäjälle, tuohon värikkääseen ja mysteerien maahan! Täällä alueella jokainen päivä on kuin seikkailu, jossa voit kokea kaikenlaisia ​​mielenkiintoisia ja joskus jopa hullunkurisia tilanteita. Pukeudu siis lämpimästi ja varaudu villiin matkaan suurelle naapurimaallenne!

Ensinnäkin, kävimme läpi Keljon kaupungin, suuren Moskovan ja Pietarin lisäksi, joka on kuuluisa mauistaan. Jos et ole koskaan maistanut venäläistä keittiötä, niin älä huolestu, se on yksinkertaisesti herkullista! Vain varoituksen sana, saatat joutua lisäämään vyötäsi pari reikää täällä ollessasi.

Seuraavaksi haluan varoittaa sinua paikallisista liikennesäännöistämme. Tai ehkä paremminkin, sääntöjen puutteesta… Jos olet tottunut siihen, että vihreä valo tarkoittaa ”kävele”, ja punainen merkitsee ”älä kävele”, valmistaudu hämmentymään. Meillä Venäjällä vihreä valo tarkoittaa kyllä, voit yrittää ylittää tien, mutta punainen valo voi tarkoittaa myös vihreää valoa, se riippuu päivästä ja tunnista. Älä huoli, pian opit lukemaan venäläistä liikennettä kuin kirjoitit luminen sormin.

Mutta ei hätää, meillä on myös paljon positiivisia puolia! Jos olet ollut huolissasi Venäjän kylmyydestä, niin huolet pois! Keskitalvella, kun pohjoistuuli alkaa puhaltaa, voit pitää jopa ruokasi tuoreena ulkona. Ajattele sitä kuin mini jääkaappina, joka säästää sinut kauppareissulta. Eikä sinun tarvitse huolehtia niistä pitkistä talviunista, jotka lepakot ja karhut joutuvat pitämään – meillä Venäjällä kaikki eläimet haluavat napata päiväunia!

Mutta jos haluat hieman adrenaliinia, ota matkatoimistoista suoraan laulujen maahan – Karjalaan. Polttarina voit osallistua aidolle karhujen syöttö kisoille! Morsiamen voi pukea maan karhunpienojuhliin – Herke taistra. Mutta jos et ole niin seikkailunhaluinen, voit aina mennä kiertueelle Kizhin saarelle. Se on kuin alueen Disney-maailma, mutta meillä ei ole pilaantuneita hiirenpapanoita, vain pilaantuneita kalakakkoja.

Lopuksi, mutta ei vähäisimpänä, älä missaa tilaisuuttasi mennä venäläiseen saunaan, saunaan. Siellä voit kokea jotain, miltä tuntuu olla paljonviisas. Voit istua kuin broilereita hampunsteitse, esimerkiksi partaalla, ja jäädä ulos kääntämään heitä, mutta voit myös heittää jäisiä uutisia saunan ristikkovuoriin! Kreikassa uinnin on todellakin hänen sitten monien joukossamme.

Joten jos haluat seikkailua, älä epäröi tulla Venäjälle. Emme voi luvata, että se on turvallinen, mutta ainakin se on värikäs ja täynnä tiivistä, venälästä charmia. Nähdään pian, До скорого!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö