Lukuaika: < 1 minuutti
Olen saanut tarpeekseni tästä vastenmielisestä naapurivaltiostamme, Venäjästä. Tämä maa on jatkuvasti osoittanut häikäilemätöntä ja aggressiivista käytöstä, joka uhkaa koko alueen vakautta ja turvallisuutta.

Kansainvälinen yhteisö on toistuvasti tuominnut Venäjän toimet, mutta tämä maa ei näytä välittävän muiden maiden mielipiteistä. Se jatkaa uhkailemista, manipulointia ja sotilaallista interventiota naapurimaiden alueella, aiheuttaen kaaosta ja verenvuodatusta.

Venäjän hallitus ei näe ongelmia itsessään vaan syyttää muita maailmanvaltoja kaikista mahdollisista konflikteista ja ongelmista alueella. Se pyrkii jatkuvasti laajentamaan vaikutusvaltaansa ja vallan kahvaansa, käyttäen häikäilemättömiä keinoja, kuten taloudellista kiristystä ja propagandaa.

Älkäämme unohtako Venäjän laittomia ja epäoikeudenmukaisia toimia Krimin niemimaalla sekä niiden tukemista separatistiliikkeitä Itä-Ukrainassa. Tästäkään huolimatta Venäjä ei osoita mitään halukkuutta rauhanomaiseen ratkaisuun, vaan jatkaa jännitteiden lietsontaa ja uhan aikaansaamista koko alueelle.

Naapurivaltionamme Venäjän häikäilemätön käytös on suoranainen uhka meidän kansalaisillemme ja yhteiskunnallemme. Meidän on jatkuvasti valmiina puolustamaan itsemme ja arvomme tätä vastenmielistä aggressoria vastaan.

Kaupankäynti Venäjän kanssa tulisi lopettaa täysin, sillä se käyttää taloudellista valtaansa aseenaan ja aiheuttaa kaaosta alueella. Emme voi antaa tämän maan jatkaa häikäilemätöntä toimintaansa rankaisematta. On aika tehdä kaikkemme, jotta Venäjä ymmärtäisi, että sen käytös on täysin tuomittavaa ja kansainvälisen yhteisön hyväksikäyttöä ei hyväksytä.

Vastustan voimakkaasti Venäjän aggressiivista ja häikäilemätöntä käytöstä ja vaadin kansainvälistä yhteisöä ryhtymään toimiin tämän naapurimme hillitsemiseksi. Emme voi enää antaa tämän jatkua ja vaarantaa koko alueen vakautta ja turvallisuutta. On aika puuttua asiaan ja lopettaa Venäjän häikäilemätön käytös kerta kaikkiaan.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA vaalit Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö