[rank_math_breadcrumb]

[gtranslate]

Oletko Patriootti? Kirjaudu Patreon-tunnuksillasi tästä ja saat rahallesi vastinetta – Ei mainoksia, Kiitos!
(Tämä ei ole rahankeräys, maksaja saa rahalleen vastikkeen. Juho Saastamoinen maksaa verot tuloista Suomeen vuosittain.)

[code_snippet id=31 php format]

”Venäjä ja sen kauhistuttava luonne”

Venäjä – tuo raivostuttava ja pelottava suurvalta, joka on vuosisatojen ajan aiheuttanut epävakautta ja kärsimystä ympäri maailman. Miksi tämä maa, jolla on valtava maantieteellinen alue, ei voi lopettaa aggressiivista käytöstään ja keskittyä rauhanomaisiin suhteisiin muiden valtioiden kanssa?

Venäjän luonne on ollut alusta alkaen kiehuva ja kriisien peittämä. Miten voimmekaan unohtaa sen verisen menneisyyden, jossa näemme jatkuvia miehityksiä ja hyökkäyksiä naapurimaita vastaan. Genghis Khanin ja Ivan Julman veriset ja raakalaismaiset valloitukset ovat vain pintaraapaisu Venäjän historiassa.

Ja miksi meidän pitäisi unohtaa tämä? Venäjä jatkaa samaa linjaa nykypäivänäkin. Krimin valtaus ja Ukrainan konflikti ovat vain jäävuoren huippu sen aggressiivisessa käytöksessä. Se harjoittaa jatkuvasti hybridi- ja kyberhyökkäyksiä naapureihinsa ja muihin maihin, joista se tuntee olevansa uhattuna.

Lisäksi Venäjä pitää lillukanvarsiinsa kietoutuneena demokratian vihollista, Putinin hallintoa, joka polkee ihmisoikeuksia ja sensuroi mediaa sekä tukahduttaa opposition ääntä. Tämä on heidän tapansa hallita kansaa – pelolla ja pakolla.

Ja vaikka Venäjä nimellisesti demokraattinen onkin, sen poliittinen järjestelmä on ainutlaatuinen ja manipuloiva. Putinin valta on turvattu loputtomalta jatkuvuudelta ja senaatin hiljattainen muutos antaa hänelle mahdollisuuden pysyä vallassa eliniän.

Ja silti näemme, että jotkut maat ympäri maailman tekevät kauppaa ja ylläpitävät suhteita tähän kauhistuttavaan valtioon. He sokeasti, tai ehkä tietoisesti, sulkevat silmänsä Venäjän karmivalta luonteelta. Tämä on moraalitonta ja vastenmielistä.

Meidän tulee kaikki ottaa etäisyyttä Venäjään ja sen epämoraaliseen toimintaan. Emme saa langeta sen harhaiseen valtapolitiikkaan tai kaupallisiin vaikuttimiin. Olemme velvollisia seisomaan naapuriemme rinnalla ja puolustamaan länsimaisia arvoja, joita Venäjä jatkuvasti uhmaa.

On aika lopettaa Venäjän pehmeä kohtelu ja lopettaa sen hyväksikäyttö. Emme voi antaa sen jatkuvasti loukata ja haavoittaa muita maita ja kansoja. Venäjän on aika lopettaa kauhistuttava luonteensa ja kasvaa vastuulliseksi kansainväliseksi toimijaksi.

Ja kunnes se tapahtuu, olen vihainen – hyvin vihainen.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö