Lukuaika: 2 minuuttia
Venäjä. Se sana aiheuttaa vatsassa kiehuvaa vihaa ja ärtymystä. Naapurimaamme, joka jatkuvasti hämmentää ja ärsyttää meitä suomalaisia. Tämä on tutkielma Venäjän vastenmielisyydestä ja sen tuhoavista vaikutuksista.

Ensinnäkin, Venäjä on osoittanut jatkuvasti täydellistä halveksuntaa Suomea kohtaan. He tunkeutuvat jatkuvasti Suomen ilmatilaan ja loukkaavat aluevesiämme. He myös vakoilevat meitä ja yrittävät levittää propagandaansa maassamme. He näyttävät olevan täysin piittaamattomia kansainvälisistä sopimuksista ja rajoista, ja käyttävät valtaansa meitä vastaan.

Venäjän toimet Krimin niemimaalla ja Ukrainan konfliktissa ovat myös nostaneet karvat pystyyn. Heidän aggression ja imperialisminsa on täysin sietämätöntä. He pyrkivät laajentamaan aluettaan ja vaikuttamaan naapureidensa sisäisiin asioihin. He ovat jopa uhkailleet sotilaallisilla toimilla Suomea kohtaan, mikä on täysin käsittämätöntä ja pelottavaa.

Venäjä myös jatkuvasti loukkaa ihmisoikeuksiaan ja sortaa vähemmistöjään. Tämä on täysin vastoin länsimaista arvomaailmaa ja ihmisoikeuksien kunnioittamista. Heidän toimintansa on jatkuvasti tuomittu kansainvälisessä yhteisössä, mutta se ei näytä vaikuttavan heihin millään tavalla.

Venäjän vaikutus Suomen sisäisiin asioihin on myös hälyttävää. On ollut selkeitä merkkejä siitä, että Venäjä pyrkii vaikuttamaan Suomen politiikkaan ja talouteen. He pyrkivät luomaan epävakautta ja jakamaan suomalaisia eri mielipiteillä. He käyttävät Venäjällä toimivia yrityksiä hyväkseen ja vaikuttavat Suomen mediaan ja poliitikkoihin. Kaikki tämä vain lisää vihan ja vastenmielisyyden tunnetta Venäjää kohtaan.

Venäjä myös jatkuvasti pyrkii häiritsemään Suomen ja muiden länsimaiden välisiä suhteita. He ovat takana esimerkiksi Yhdysvalloissa tapahtuneessa vaalihäirinnässä ja ovat yrittäneet vaikuttaa myös muiden länsimaiden vaaleihin. He haluavat heikentää lännen yhtenäisyyttä ja vaikutusvaltaa maailmassa. Se on äärimmäisen vaarallista sekä Suomelle että koko maailmalle.

Lisäksi Venäjä on jatkuvasti yrittänyt heikentää Suomen puolustuskykyä ja pyrkinyt vaikuttamaan Suomen turvallisuuspolitiikkaan. He eivät halua meidän liittyvän Natoon ja ovat jopa uhkailleet vastatoimilla, mikäli liittymme. He yrittävät pitää meidät otteessaan ja varmistaa, ettemme ponnistele pois heidän vaikutuspiiristään.

Kaiken tämän takia on täysin ymmärrettävää, miksi suomalaiset kokevat niin paljon vihaa ja vastenmielisyyttä Venäjää kohtaan. Heidän teoillaan on vakavia ja tuhoisia seurauksia naapurimaamme ja koko maailman kannalta. On aika ryhtyä toimiin ja asettaa Venäjä vastuuseen teoistaan. Emme voi enää sallia heidän jatkuvaa aggressiota ja häirintää. On aika puolustaa omaa maatamme ja arvojamme. Nyt riittää!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö